שאלת סטודיו C

חורף75

New member
שאלת סטודיו C

יש כאן אולי מישהי שמתעמלת אלהם? חשבתי להתחיל עם איזה חוג התעמלות, השעות שלהם נוחות לי (מאוחר בערב - יכול להיות אחרי שילדים הולכים לישון), וגם הם מדברים על פעמיים בשבוע 45 דקות - ככה שזה לא אמור לגזול יותר מדי זמן. השאלה האם זה שווה את זה. אז מישהי ניסתה, מכירה, יכולה לחוות דעה?

4n4t

New member
הייתי מנויה

אבל אני לא פונקציה. אני נרשמת ולא הולכת אבל.... כשהלכתי מאוד נהניתי. לדעתי מסגרת מצוינת!

חורף75

New member
טוב, נרשמתי

מחר בערב השיעור הראשון. מקווה שאני אתחבר לזה ואתמיד - באופן כללי כבר היו לי תקופות שהתעמלתי והיה כייף. אספר אחר כך איך היה.

ציף שלי

New member
אני הולכת כבר 8 חודשים.

עשיתי את הקורס בהתחלה (יש עוד קורס??) אני הולכת פעמיים בשבוע בנוסף לחדר כושר.

חורף75

New member
יש קורס של 10 שיעורים למתחילים

ואחרי זה אמרו לי שאפשר ללכת עד 4 פעמים בשבוע. אני מאמינה שאני אלך פעמיים-שלום, בכל זאת אני רוצה גם להיות קצת בבית עם בעלי.

לילית462

New member
לפני שנים הלכתי

בהתחלה מאוד אהבתי, אחרי שנתיים זה התחיל למצות את עצמו - משעמם... אבל בהתחלה זה היה אחלה

חורף75

New member
אני מקווה לא ללהתייאש

לפחות בשמונה חודשים הקרובים. כי זה המינימום שאפשר לקנות מנוי

חורף75

New member
זה הולך ככה

אני משלמת תשלום חודשי (אני יכולה לבחור 8 חודשים או שנה, שנה זה יותר זול עבור כל חודש) ובנוסף דמי הרשמה. אני מתחילה ללכת, אחרי 2 שיעורים אני יכולה להתחרט, ואז מחזירים לי את המחיר של המנוי, אבל לא מחזירים דמי הרשמה (שזה גם סכום מכובד של 200 ש"ח). אחרי זה כבר אי אפשר להתחרט. כן, זה קצת מעצבן, אני בטוחה שיש כאלה שנוטשות אחרי זמן קצר ומאבדות את הכסף. אני מקווה שאותי זה ידרבן להמשיך גם כשמוטיבציה קצת תרד.

למעלה