שאלת נשיקות

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
שאלת נשיקות

יש לך ידיד וערב אחד החלטתם לעבור מסתם ערב של שיחות לערב של נגיעות. הוא מספר לך סיפורים, מספר לך כמה הוא טוב וגורם לך להתסקרן ולהדלק. הגיעה הנשיקה הראשונה, את כולך בציפיות ומתה מסקרנות אבל הנשיקה לא הייתה לטעמך. הקטע שלו זה לדחוף לך את הלשון שלו עד הגרון וזהו. את אוהבת נשיקות רכות, שכוללות גם מגע עם השפתיים, קצת נשיכות, קצת ליקוקים על השפתיים ומידי פעם משחקי לשון. מה עושים עם נשיקה שלא לטעמך? יש טעם לומר לו שלא אהבת? אם תגידי לו את זה הוא יעלב ויש סיכוי להרוס את הידידות? יש טעם לנסות שוב או לנסות דברים אחרים? שמעתי פעם שכמו שאדם מנשק, ככה הוא מתנהג בזמן סקס. זה נכון?

PARAG

New member
לאו דוקא.. ותמיד אפשר ללמוד

לי היה חבר שלא נישק עם לשון וכל הזמן רציתי לתפוס לו את הלשון והוא כאילו כל הנשיקה ברח לי.. גם חשבתי מה לעשות?! המין ביננו היה פיצוץ! בין הטובים שהיו לי.. ואז אמרתי לו חצי ברצינות חצי בהומור:"למה אתה בורח לי?!" והתחלנו חצי לדון על זה.. אמרתי לו מה שאני מרגישה והראתי לו מה שאני מתכוונת. ופשוט לימדתי אותו איך אני אוהבת, עם הזמן זה השתפר, ואז גם הסקס וגם הנשיקות היו חבל"ז. אז את יכולה להגיד לו תוך כדי נשיקה (וחניקת לשון מצידו): "היייי למה אתה חונק אותי" ולצחוק.. ואז לפתח את זה לדיון + הדגמות. ובהצלחה

Anywere is

New member
מזכיר לי איך הייתה הנשיקה שלי..

הראשונה..שעמדתי עם קנקן מיץ תפוזים שסחטתי כי היה חבל לזרוק את התפוזים לפח כי אף אחד לא אכל אותם..עמדתי עם הקנקן והסתובבתי וראיתי איך בן זוגי שהיה בזמנו ידידי בחן אותי..קרב..והדביק לי נשיקה שבזמנה הרטבתי אותו בטעות עם המיץ...הוא עדיין צוחק עליי על זה כל פעם שאני שותה מיץ

Anywere is

New member
חח תאמין לי שאחרי שצוחקים עלייך

בשלל סיסמאות כגון:``רק על הקוים..רק על הקוים..שהמיץ לא ישפך`` או ``מאמי תשפכי תמיץ..סליחה את הזבל..``..מרגיז

לי היו שני מקרים- מוצלח ופחות מוצלח

את הראשון פשוט כיוונתי. ז"א, אני הייתי יותר דומיננטית ואז הוא זרם איתי- יצא טוב.. השני היה בלתי אפשרי. הבנאדם מנשק עם פה סגור! מה אני, דודה שלך שאתה מנשק על לחי??

למעלה