שאלת נעלי ספורט...

askimosi

New member
שאלת נעלי ספורט...

אז אחרי שנים של עצלנות\הזנחה החלטתי לשוב לכושר(עושה הליכות מהירות של חצי שעה כבר חודש)

ולעניינו,יש עכשיו במבצע נעלי ספורט של mizuno ושל saucony,המטרה עיסוק בספורט(יותר הליכונים פחות ריצת שטח\רחוב)

אם איזו חברה יש לכם\ן נסיון ומה עדיף?

נ.ב.בשניהם דיי נוח

תודה,
אסקימוסי

Savage9

New member
מה שהכי נוח לך על הרגל

שתי החברות מייצרות נעלי ריצה ברמה גבוהה מאוד.
שים לב שאתה בוחר נעל ע''פ נוחות ולא תמיד כל ההולגרמות,טבלאות,הליכונים והגרפים שיציגו לך בחנות זה מה שבאמת נכון.

מניסיון שלי עם 2 החברות:

סאקוני פחות אהבתי בגלל שהן נהרסות לי תמיד יותר מהר מכל נעל אחרת והופכות מהר לנעלי עבודה בגינה... אבל אני רץ שטח בעיקר ואם אתה אומר שהמטרה שלך היא ריצה על מסילה אז אתה תסתדר איתה.

מיזונו גם אהבתי , נהרסת קצת לאט יותר מסאקוני (שוב בתנאי שטח) ויש לה גם פאק רציני בשטח שמיזונו תמיד מייצרים נעליים כאלה "מעוצבות" בתחתית שלהן -הכל טוב ויפה רק שהבעיה העיקרית עם העיצוב המודרני הזה זה שבד''כ תמיד נתקע שם אבנים/זבל אחר שצריך לחלץ באמצע הריצה כי אחרת אתה מרגיש שאתה רץ על רולרבליידס

אני תמיד מבחינת נוחות מאוד אהבתי את אסיקס וברוקס.

1krembo1

New member
יש נעליים שמותאמות לריצת שטח

שהסולייה שלהן קצת יותר קשיחה, ויש בה רווחים גדולים יותר, בדיוק בשביל שלא יתקעו שם אבנים...

1krembo1

New member
דווקא הייתי ממליץ לך על אסיקס

דגם נימבוס (14 הכי חדש שיש כרגע בארץ...15 יצא בארה"ב ואמור להגיע לישראל בקרוב) הוא מעולה, ובד"כ גם השחיקה שלו (גם של הסוליה וגם של בולמי הזעזועים) איטית יותר.

בסאקוני הדגמים המומלצים והיותר מתקדמים טכנולוגית זה הטריומף 10 (הנעל שאני רץ איתה, ואני מאוד מרוצה...)
והקורטנה 2.

billc

New member
Merrell Men's Barefoot Road Glove 2

נעל בלי גרביים

גורם לך להפעיל שרירים שנעליים רגילים מונעים ממך

למעלה