שאלת נסיעה

10shosh

New member
שאלת נסיעה ../images/Emo73.gif

לאור יומלדתו המשמש של הבעלול החלטתנו לסוע לשישבת מצאנו מקום במלון נחמד על השפת הים שלא יצריך נסיעה ארוכה עם האפרוח. השאלה היא מה עושים עם מזון לשחר: הוא בן 10 חודשים אכלן מוצקים רציני
שאוכל כול יום מנת מרק דשנה, ארוחת פירות, ועוד ארוחות בלתי בעיתיות של פרוסת לחם או ירקות. בפעם היחידה שנתנו לו גרבר (אז עוד היה פירות) קיבלתנו אותה בריסוס חזרה- הוא אוהב אוכל של גדולים
ולא מרוסק חלק
. מה אני יכולה לתת לו במקום מנת המרק האם לנסות גרבר בכל זאת? איזה מזון לקחת איתי ובכלל מה עוד צריך לקחת איתנו?

halavit

New member
הצעות:../images/Emo132.gif

1.מנת מרק דשינה קפואה שאותה תפשירו בעזרת כלי עם מים רותחים (מהמלון). 2. לחם או ירקות - לא בעיה להביא אתכם גם... 3. הוא יכול לאכול בעקרון מה שאתם אוכלים בתנאי שזה לא מכיל ביצים (בעיקר לא חלבון), חלב ניגר, דגים, דבש... 4. גמדים. 5. פתי-בר. 5. אם את מניקה קחי איתך משאבה ואם לא - קופסאת תמ"ל. אנחנו תמיד מסתדרים בסוף עם האוכל שאנחנו אוכלים - בוחרים לה מתוך הצלחת שלנו מה שמתאים לה. תהנו!!!

10shosh

New member
תודה חלבית אבל כמה שאלות

א. בשביל מה משאבה הוא יהיה איתי כל הזמן וינק לא
. ב. לגבי אוכל שאנחנו אוכלים אז מן הסתם נאכל במסעדות ומלבד ירקות טריים או בשר על האש (עוף) אני די חוששת לתת אוכל ממסעדות כי אנני יודעת מה יש בו וכמה זמן הוחזק בקרור (או לא קרור
) גם מוצרי חלב כגון גמדים נאמר לנו בטיפת חלב לא לתת עד גיל שנה
מה שמשאיר אותי ללא הרבה אפשריות

halavit

New member
תשובות...../images/Emo140.gif

א. משאבה מיועדת למקרים בהם תרצי להניק וזה לא יהיה כ"כ נוח - כמו מצב בו את רוצה לנוח או לשחות בברכה ובעלך שומר עליו, או בזמן ארוחה בחדר אוכל או במהלך טיול....תמיד נוח שיש איתך בקבוק חלב שאוב למקרה חירום. מקסימום לא תשתמשי בה! ב. זה עניין אישי אבל אני לא חוששת לתת לה אוכל ממסעדות - פסטה, ירקות, בשר - הרי הילד (במקרה שלי - ילדה) הוא לא סטרילי ובעיקרון אני לא דואגת כ"כ. אבל זה באמת עניין אישי... ג. לגבי הגמדים - לנו נאמר בטיפת חלב שמותר לתת יוגורט (כגון גמדים או קוטג') מגיל שמונה חדשים, אבל אסור לתת חלב ניגר (ממש חלב רגיל).

לפני חודש וקצת נסענו לאילת אמא אבא

וניב, ניב היתה בדיוק בגיל של שחר, קניתי לה 2 גרברים אחד פירות ואחד ירקות שיהיה לדרך וחשבתי לעצמי שאם יהיה לה טעים אני כבר אקנה לה שם עוד, על הפירות היא עשתה פרצוף ואכלה 2 כפיות ואת הירקות לא הסכימה בכלל להכניס לפה ובצדק, אחרי שטעמתי את זה, וניב אוכלת יפה פירות מרוסקים ועל הירקות היא בכלל מתה. מה שעשיתי הושבתי אותה איתנו בארוחות ונתתי לה מה שיכולתי בבוקר ירקות, פתית, צהוב של ביצה קשה, גבינה, מעדן, לחם ובערב בשר, עוף, אורז, פסטה, אפונה הכל חתכתי לה לחתיכות קטנות כשישבנו בבריכה נתתי לה פתי בר לנשנוש ובשאר הזמן היא ינקה. ביום שלפני האחרון התברר לי שהמלון מספק בחינם שירות של פירות וירקות טחונים דרך השרות חדרים אז ניב זכתה לקבל מנה של ירקות ופירות אבל, גם בלי זה הסתדרנו נהדר. הכי חשוב שתהנו ו
לבעלול

מעדני סויה - להיט!!

יש בטעם וניל, קרמל ושוקולד. תינוקות (והורים) חולים על זה כי זה נורא טעים וזה לא על בסיס חלב כך שאפש רלאחסן את זה בטמפ' חדר רגילה (עד לפתיחה)

10shosh

New member
עוד הצעות ../images/Emo35.gif

קיץ קפוץ
קפיץ קפוץ
קפיץ קפוץ
וכמובן תודה לכל מי שענה

למעלה