שאלת ניירת

טליW

New member
לדעתי צריך לשמור. זאת ועוד...

כל מה שיש אפשרות שצריך לשמור, ולא יודעים בבטחון - רצוי לשמור. תעשי תקייה נפרדת, ותתקעי אותה בארון גבוה, שבו תחליטי שאת מאחסנת את הניירת שאת לא זקוקה לה ביום-יום אבל צריכה לשמור למקרה ש...

נירה63

New member
ובאותו ענין.לפני 5 שנים קבלתי דו"ח משטרתי

שילמתי ושמרתי. חמש שנים עברו!!!נכון הרבה זמן?? לפני שבוע וחצי קבלתי מכתב רשום, רצתי לדוןאר חשבתי שאולי קבלתי צ'ק נחמד אבל לא, מכתב רשוםן ובו נכתב כי טרם שולם הדוח משנת 2002, וכעת עומד על סכום עתק מגיע לשמיים ממש.... פתחתי את הקלסר, הוצאתי את הדוח ששולם ורצתי מהר להראות אותו, כמובן שכתבתי גם מכתב עם העתקים לכל העולם, כך שידעו וירדו ממני. במכתב תשובה מהיר נכתב, חלה טעות ואנו מצטערים על כך. אוקיי אמרתי, זה קורה אבל כמה חשוב לשמור ניירת כזו. לא יודעת כיצד הייתי משלמת את הדוח כעת אם לא היתה לי הוכחה ששלמתי את הדוח.

נירה63

New member
ועוד משהו אני מתייקת כמעט הכל, פעם צחקו עלי ו

ואמרו לי שאני מתייקת גם טמפון...אז זה לא, וסליחה על הגועל...אבל כן אני אוהבת לתייק, יש לי ארונית עם 5 מדפים והרבה קלסרים ועליהם מדבקות ואני פעם בשבוע יושבת מתייקת והכל סבבה לי....

maybesure

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מתייקת/מניילנת/משדכת/מחוררת הכלללללל. בעיקר אחריות של כל מיני מכשירי חשמל - אין לכם מושג כמה יעיל זה! זורקת רק כשהמכשיר כבר לא בשימוש. למה? כי על האחריות תמיד יישארו טלפונים של חברת האחריות ותמיד כדאי לבדוק איתם מחירים ותיקון לפני שמחליטים להחליף - גם אם כבר הסתיימה האחריות. בוודאי שתשלומים כפי שמנתה נירה. פעם בשנה מעלה את כל הניירת בשקיות תוך ציון השנה על גב השקית - לבוידם. כבר הוכיח את עצמו כיעיל. אם תראו פעם בעל מנויילן - זה שלי!

למעלה