שאלת ניו יורק

JewelStone88

New member
שאלת ניו יורק

אנחנו כנראה נהיה שם בשבוע הבא, ותכננו לנצל את העניין לטובת צילום ה- save the date שלנו.
בגלל שאנחנו רוצים לערב כתיבה באור בתמונה זה צריך להיות בערב ושקלתי לעשות את זה בגשר ברוקלין.
עכשיו - כמה בטוח זה להסתובב שם בערב? מ1 עד 10 מה הסיכוי שישדדו אותנו אם נעמוד שם יותר מ5 דקות עם מצלמה?

שואלת ברצינות
כי הבנזוג לא כל כך הבין ממה אני חוששת

washi tashi

New member
כרגע מינוס 3

והשעה 5 בערב. על הגשר יש רוחות לפעמים אז יכול להיות שתרגישו שהרבה יותר קר.

1Shir

New member
סכנה נוספת (ולא בטיחותית)

איך תצליחו להצטלם באופן מסודר בין כל האנשים האלה?

JewelStone88

New member
גם אני חשבתי על זה אבל

כנראה שפשוט נצטרך להגיע ולראות מה המצב...

s h i r i 1

New member
למה דווקא גשר ברוקלין?

יש לו איזושהיא משמעות עבורכם?

אולי אני יכולה להציע לך לוקשיינים חלופיים

אגב, אם הפואנטה היא בניינים מוארים, אתם יכולי

לעלות על המעבורת לסטייטן איילנד. היא חינמית, ויש ממנה נופים עוצרי נשימה של דאון טאון. היא מפליגה גם בערב כל רבע שעה בערך. הבעיה היחידה תהיה שלעמוד בחוץ יהיה קפוא. אבל אם יוצאים לרגע, מצטלמים וחוזרים לא נראה לי שתהיה בעיה

JewelStone88

New member
לצלם את התמונה הזאת יכול לקחת גם שעה

בגלל הכתיבה באור...
אז אם כבר בענייני קור עסקנו - איך הכי בטוח להתלבש?
כאילו באטלנטה אני מגיעה היום לעבודה בגופיה וסריג דק מעל וזה סבבה לגמרי

שאלת

לא כדאי להצטלם על הרקע היפה ולעשות את הכיתוב באור בעריכה מאוחר יותר? נראה לי טירוף לצלם את זה...

JewelStone88

New member
איך? אין לי שמץ בעריכת תמונות

נראה לי יותר מסובך לערוך את זה בצורה נורמלית מאשר לצלם את זה

ולצלם את זה את יודעת?

כי נראה לי שעם החשיפה הארוכה יש עוד כל מיני בעיות, במיוחד אם מצטלמים במקום הומה (כמו אנשים שנכנסים לפריים, תנועות שלכם שיראו אותן בתמונה הסופית וכו').

בתמונה שצירפת זה נראה פשוט ערוך, כאילו את הכיתוב הוסיפו מאוחר יותר בעריכה. אולי כדאי להתייעץ עם מישהו שמצלם באופן מקצועי? אני מניחה שהוא יוכל לכוון אתכם גם בקטע של הצילום וגם בקטע של העריכה.
(מודה ומתוודה שאין לי נסיון גדול בצילום, השאלה ששאלתי נשאלה כי התמונה שצירפת, של הזוג, נראתה לי "נקייה" מדי ומשום כך ערוכה)

והכי חשוב- שיהיה במזל טוב!

פלגיה

New member
אני לא הצלחתי להבין את המרווחים

אני יכולה לראות איך מצלמים בחשיפה ארוכה ויוצא קו רציף, אבל המרווחים שבין הספרות נראים לי לא ריאליים אם מדובר בצילום לא ערוך.

למעלה