שאלת נטו/ ברוטו

שאלת נטו/ ברוטו

שלום, אני מחפש עבודה. הוצעה לי עבודה בשכר של 25 ש"ח ברוטו. 45 שעות שבועיות. כלומר, בערך 5000 ברוטו בחודש. כמה זה יוצא נטו ? אני נשוי, אשתי לא עובדת. יש לי ילד אחד בן שנה וחצי. ואני עובד בעבודה נוספת במשכורת חודשית של 840 ש"ח (נטו- 800) תודה.

mmliat

New member
אם יחשבו לך את המס מצטבר ביחד עם

מקום העבודה הראשון : הכנסתך הנוספת נטו תהיה 4,213 ש"ח. אם לא יתייחסו למקום העבודה הראשון(שזה לא חוקי) הכנסתך הנוספת תהיה 4,478 ש"ח. אתה צריך לעשות תאום מס במס הכנסה או שכשתמלא ט.101 תציין כמה אתה מרוויח במקום עבודה א'. אם לא תציין זאת ורק תציין שאתה עובד בעוד מקום , ינכו לך 50% מס מהמשכורת. ואם לא עבדת מס' חודשים עד היום יתכן ותקבל את כל הסכום : 5,000 ש"ח נטו. אם תצטרך עזרה : "מה לעשות כדי לקבל את הסכום בנטו " אשמח לעזור לך ליאת-רואת חשבון 053-312852

mmliat

New member
לאתיקה מקצועית

למה בדיוק התכוונת ? למה אתה מדבר ברמזים ולא אומר את מה שאתה רוצה להגיד ? ואולי במקום להטיף לאחרים תעזור לשואלים .

תודה רבה !

בסןפו של דבר סיכמתי איתו שאקבל נטו 25 (לא יודע כמה ברוטו) במקום לקבל חופשות, קרן פנסיה ופיצויי פיטורין) התייעצתי עם דודי הרו"ח והוא אמר לי שבשנה הראשונה כל הדברים האלו הם שוליים וכיון שאני בונה על עבודה של שנה או פחות עדיף נטו גבוה. תודה בכל אופן.

mmliat

New member
יופי,בהצלחה אבל

קח בחשבון שאם הרווחת מינואר עד היום מעט מאוד יתכן שבחישוב המס המצטבר שלך אתה לא מגיע לסכום שדורש ממך לשלם מיסים לכן הנטו שלך יהיה שווה לברוטו.

תמירי

New member
שווה לא, אבל דומה.

כמובן בניכוי מס הכנסה ב' שהוא ביטוח לאומי.

למעלה