שאלת נחירות

שאלת נחירות

הפשושה שלנו בת שנה וחצי ובימים האחרונים היא נוחרת , וואי וואי וואי היא נוחרת ממש ממש חזק, כמו אדן מבוגר. אני לא יודעת אם זה משהו מהימים האחרונים- בכל זאת חופשת הפסח קצת מוציאה אותם מפוקוס.... או שמה רק עכשיו שמתי לב לזה. אני לא מבינה איך היא לא מתעוררת מהרעש הזה ????? האם זה משהו מדאיג שיש לבדוק? שקדים וכו'? מתי ואיך יודעים שהנחירות הם יותר מסתם?

אור114

New member
אני הייתי בודקת לה האם יש לה שקד שלישי.

אבל לפני זה הייתי מתייעצת עם הרופא, כי אני חושבת שהבדיקה הזו היא בדיקה די פולשנית ולא נעימה.

אור114

New member
אני זוכרת מאחי שהיה קטן שהבדיקה הזו הייתה

ממש לא נעימה והכניסו לו איזה מכשיר לאף או לאוזן משהו כזה. בגלל זה רשמתי לבדוק מן הסתם עם רופא המשפחה קודם, לדעת בדיוק איך בודקים את זה.

הבן שלי נחר בתור ילד יותר קטן.

המליצו לנו לבדוק אצל רופא אף אוזן גרון. ואכן יש לו שקד שלישי (מה שלנו עשו זו בדיקה רגילה, לא פולשנית, כמו שבודקים אם יש דלקת גרון). הסבירו לנו שבמצב שלו נותנים לזה זמן כי זו תופעה שלפעמים נעלמת כשהילד גדל ולא תמיד צריך לנתח ולהוציא. מה שכן, היינו בביקורת כל כמה חודשים ושלחו אותנו איתו למעבדת שינה. אצלינו זה גם החמיר בחורף כשהוא היה מצונן, אבל היום הוא בן 4 וזה הולך ונעלם.

yulink

New member
נחירות

הבת שלי גם נוחרת בעיקר בחורף , זה ממה שנקרא אדנואיד מוגדל, התחיל גם בערך בגיל שנה וחצי אני חושבת שזו הכוונה לשקד שלישי, תלכי לרופא אף אוזן גרון, הכי פשוט, הרופא, ידע לבדוק מה שצריך אצלנו זה גם מלווה בריח רע מהפה ודלקות גרון חוזרות, מקווה שלבת שלך אין את זה. עשינו צילום רנטגן שאישר את זה, לא היה צורך בבדיקה הפולשנית (אני חושבת שאת זה עושים רק אם יש בעיה גם עם האף) שרק תהיו בריאים וחג שמח

אילתית 2

New member
כמו שכבר ענו לך כדאי לבדוק א.א.ג

שקד שלישי מוגדל=אדנואיד מוגדל נכון שיש בדיקה פולשנית אבל לא מחייב אצלנו איבחנו אדנואיד מוגדל ללא הבדיקה הזו בדיקה רגילה בגרון והצצה לנחיריים וצילום ואיבחנו ממליצה לגשת לא.א.ג ולאבחן אם יש בעיית שקדים ואנחנו אח"כ עשינו בדיקת מעבדת שינה וכו...טוב קודם כל תגשי לא.א.ג ואז תדעי מה לעשות ואיך ומה להמשיך אחרי בדיקה ואיבחון חוץ מנחירות יש עוד תופעות??? מקוה שזה כלום ורק בריאות

למעלה