שאלת נוהלים

שאלת נוהלים

אני מתנדב במתמיד מג"ב לפניי ימים אחדים סיימתי קורס ימע"ר במחוז מרכז ועכשיו אנחנו אמורים להתנדב ליחידות הבילוש במג"ב לפי מה שאני יודע אחד הנהלים שקיימים הם שמתנדב ימע"ר לא יפעל עם רכבו הפרטי ופה השאלה שנישאלת איך אפשר לפעול כאשר ליחידות הבילוש במג"ב אין רכבים בכדיי להפעיל את השוטרים שלהם. אז איך יהיה ניתן להפעיל את המתנדבים אנחנו המתנדבים רוצים ומוכנים לפעול עם הרכבים הפרטיים שלנו עלמנת להיות מכפיל כח ולעזור באמת ליחידות האלה אחרת אין לנו סיכוי ביחידות האלה וחבל האם ניתן לשנות נהלים ואיך עם בכלל ? תודה מראש מקווה לתשובות רציניות

משאז

New member
תברר שוב....

איני יודע ספציפית לגבי ימע"ר אך במשא"ז בכלל (יח"מ) מותר לפעול עם רכב שאושר ע"י רמק"מ ושיש לו ביטוח מקיף.... תברר עם המב"ס שלך או עם מפקד היחידה...

כמו שמשאז ציין תברר דרך הגורמים

המוסמכים דרך הרמק"מ או קצין היח"מ שלך או מב"ס והעיקר שיהיה לך בהצלחה

אהלן

אני מכיר טוב את נוהליי היח"מ אבל ברגע שמתנדב עובר מי יח"מ להתנדב בימע"ר אז הנהלים משתנים ואסור לו לפעול עם רכב פרטי השאלה היא עם יש פה מישהו בפורום שמסוגל לתת תשובות יותר עניניות לגביי הפעלת מתנד"ב ימע"ר עם רכבו הפרטי תודה בכל מיקרה בנתיים

הי משאז, במיוחד עבורך !

הי הדר, מצאתי את הסרטון הזה בנט ואני מאמין שהוא יעניין אותכם. מדובר בנשק צה"לי חדש. וחוץ מזה, מתגעגעים אליך קצת בקומונה, אז קפוץ לבקר.

משאז

New member
שמוליק תודה.....

אני יבוא לבקר..... אכן פיתוח ישראלי נחמד סרטון קצת ארוך מידי ולא מקצועי כל כך.... אבל סבבה הכוונה מובנת.....

הי משאז, במיוחד עבורך !

הי הדר, מצאתי את הסרטון הזה בנט ואני מאמין שהוא יעניין אותכם. מדובר בנשק צה"לי חדש. וחוץ מזה, מתגעגעים אליך קצת בקומונה, אז קפוץ לבקר.

simha10

New member
שמוליק, זה לא נשק.

אכן זה פיתוח ישראלי כמו שהבנתי אבל זה בכלל לא נשק זה מתקן שעליו מרכיבים נשקים מסוגים שונים. הפיתוח הוא לא הנשק עצמו אלא המתקן המתקפל. זה פשוט המצאה גאונית! ממש מגניב, אבל השחקנים בסרטון כל כך גרועים....

dz108

New member
ימע"ר

לפי מיטב ידיעתי, יש הוראה מיוחדת (בעקבות מקרים....) שאסור באיסור חמור למתנדב בילוש לפעול עם רכב פרטי. הוראה זו מחמירה יותר מכל יחידות המתנדבים האחרות. חוצמיזה, ממתי לבילוש מג"ב אין רכבים? אמור להיות להם צי הרכבים הכי מפואר במשטרה; לצוותי בילוש מג"ב שאנחנו עובדים איתם, יש עודף רכבים, אם כבר (כולל רכבים מוסווים אמיתיים...) אם באמת אין להם מספיק רכבים אצלכם אפילו בשביל השוטרים - תעבור יחידה. לגבי שינוי נהלים - אני לא ממליץ לך. רכבי בילוש (אפילו אם הם עומדים בחניה) - סובלים מסטטיסטיקת תאונות מהחמורות במשטרה, תעשה לעצמך טובה - ואל תתרום את הרכב אפילו לתצפיות, שלא תמצא אותו מנוקב צמיגים אח"כ! אני מתנדב בבילוש במחוז ת"א כבר שמונה שנים.

למעלה