שאלת מתנות.

מירי,

New member
שאלת מתנות.

אנחנו אמורים להתארח בסופ״ש״ אצל משפחה, לא פשוט לארח אותנו אנחנו 5 ומגיעה גם החברה של הבכור ו... שקטים אנחנו לא.
אני לא רוצה להגיע בידיים ריקות, אני רוצה להביא משהו שיראה שאנחנו בהחלט מעריכים את המאמץ.
מדובר בזוג עם 2 קטנים, כסף לא ממש חסר להם, לבשל ולאפות האישה יודעת יותר ממני- הרעיון הוא בהחלט משהו שיביע הערכה, התקציב הוא 500 ש״ח וגמיש- אחרי הכל הם חוסכים לנו הרבה יותר....

מירי,

New member
ושכחתי שאלה נוספת חשובה

האירוח כולו במרכז, אשמח לרעיונות בילוי לערב ל2 מתבגרים, אחד מהם לא מהבליינים והשנייה קצת יותר (לא ממש יודעת).
וגם בילוי תרבות לשבת, חשבנו על מוזיאון, צריך משהו שיתאים לזוג המתבגרים וגם לבת 10.

אשרז4

New member
לא כל כך בקיאה בסוגיות אלו אבל

אם יש ילדים קטנים אז מתנה לילדים תמיד מעלה חיוך
תלוי בני כמה הם אבל אולי אפשר משחקי קופסא?

ואם זה למבוגרים אפשר יין טוב או שוקולד בוטיק אם אם אוהבים
אפשר קישוט לבית אם מכירים את טעמם.

וגם.. אם אתם יכולים בשבת בבוקר לקחת את הילדים לבילוי איתכם ולתת למארחים כמה שעות זוגיות זו מתנה יפה.

לגבי בילוי.. לבד או איתכם?

מירי,

New member
יין טוב זה רעיון מוצלח

הילדים בני שנתיים וחמש ומשחקי קופסא ובכלל לא רלוונטיים.
לגבי לקחת את הילדים גם אם הם (ההורים) ישחררו זה בעצם מעקר את כל הנסיעה שלנו, אנחנו מגיעים כי לצעיר יש אימון בוקר בשבת בר״ג וזו הזדמנות שלנו לקצת תרבות בעיר הגדולה.

לגבי בילויי הכוונה בעיקר לזוג מתבגרים, מקום שאני אוכל לתת להם לצאת בלי להשאר עירה ומפוחדת, זו הזדמנות שלהם לבילוי שונה, אבל ממש לא הייתי רוצה שיגיעו למקומות מפוקפקים.

בשבת הייתי רוצה משהו שיתאים גם להם וגם לי עם בת ה 10 בזמן שאבא עם הכדורסלן.

יין טוב או קינוח שווה ומשהו קטן לקטנטנים

בהחלט יעביר את המסר שאתם מעריכים את המאמץ. אם הילדים שלך יהיו חביבים לקטנטנים, זה בהחלט ישמח את ההורים שלהם.
אני לא חושבת שיש דבר כזה, מקום בטוח לבלות בו בערב שישי. האפשרויות הן- לטייל בנמל ולאכול משהו, או ללכת למסעדה שמתאימה גם לצעירים כמו בלאק/מוזס או סושיה. שם רגילים לבני נוער בערב שישי.

מירי,

New member
הילדים שלי תמיד חביבים

השניים הצעירים גם מאוד אוהבים ילדים קטנים.
ומה שאת אומרת זה לא לתת להם לצאת לבד...
אחרי הכל מדובר בילדים מהפרובינציה שמראש אינם בליינים גדולים.

אורחים שאוהבים קטנטנים זו כבר מתנה

אני לא יודעת בני כמה המתבגרים שלך, אבל בכל מקום צריך לדעת לאן הם יוצאים ולהחזיר אותם. אם יש לכם תקציב, הופעה בזאפה, בשישי בערב, יכולה להיות כייפית. גם להסתובב בנמל או במתחם התחנה נחמד, אבל להגביל אותם למתחם.

מירי,

New member
חויות מהעיר הגדולה

התייעצנו עם הגיסה השניה וקנינו מגש לחלות של שבת עם כיסוי וכוס ליין. לקטנים קנינו איזו שטות וממתקים.
הבכור לא הגיע מקורר והחברה טיפלה בו ולכן לא יצאו בשישי או שבת, בדרך חזרה טיילנו בנמל, היינו בשוק תרבותי מהפלצנות של האנשים והמשכנו לאכול בבית הפנקייק (האיש לא רצה לעמוד בתור למקס וברנר אז חיכינו בויתקין).

עכשיו נשאר לחכות לתוצאות הבחינות של המתבגר הצעיר שליכבודן הייתה כל הנסיעה, מקווה שהן יביאו להרבה נסיעות לוינגייט.

למעלה