הלו, האמת לא קראתי הכל... אבל בכללית, ולדעתי...
מילת בטחון לוקח כמה שניות לבחור, וזה לדעתי סבבה כבר מההתחלה. ככה שבכל רגע שהיא מרגישה שמשהו לא מסתדר לה - יש לה מייד דרך לבטל את כל הסיטואציה.
אם לא תעשו מזה דרמה... זה לא יהיה דרמה (בחירת המילה וכו').
שמע, אני לא מבין אם גם לך יש קצת משיכה לתחום או אתה עושה זאת רק עבורה. אבל מניח שכן. אז אם כן, קודם תרגיש-תחשוב מה אתה רוצה להוציא. לפני שאתה הולך לקבל רעיונות מבחוץ. ואז - תוציא - שלב אחד, ותראה מה התגובות

.
כמובן, לפחות מבחינתי, ובטח בהתחלה - אתה צריך לאותת לה איך-שהו שאתה כרגע נכנסת ל- מוד.
לדעתי האישית והחסרת נסיון, ה - BDSM מתחיל קודם כל - באווירה. לא נרות, ולא חבלים, ולא סטירות (בטח לא לפנים), וכו'. זה קודם כל: פוזה + אווירה. אם אתה לא מסוגל להביא את זה - כלום לא שווה.
וזה - תלוי בך. כנס לתפקיד... אתה לא צריך שום אביזר, ואפילו לא לגעת בה בכלל (למרות שרצוי לגעת גם).
זהו, אם אתם לוקחים את זה בכיף ומרצון הדדי, אז ללמוד את הטכני, ואת אמצעי הזהירות החשובים וכו' - זה לוקח זמן. אז תתחיל דבר דבר. למשל, חבלים - יש סוגים שונים, ועוביים שונים, ואורכים שמומלץ לקנות לשימושים שונים. וכן, בטיחות!! וכן, בכלל לדעת לקשור נכון - בצורה שלא תתהדק וכו'. או נרות - אז מפה אני מבין שישנם סוגים שונים וכו' - אז גם צריך ללמוד. וגם לגבי סטירות או הצלפות וכו' - אז גם יש את "מפת-האזורים שמותר/אסור" וכו'.
בקיצור, לדעתי - תתחיל מהאווירה, מהכניסה לתפקידים... ובלי אביזרים בהתחלה. אחר-כך תחשבו מה בא לכם להוסיף, ותוסיפו בהדרגה תוך למידה. ואישית? אם אני חסר ידע בכלל? מוסיף אביזר אחד בכל פעם. לא עושה שני צעדים בבת אחת - אף-פעם! צעד אחד - לומד אותו ושולט בו, ואז לצעד הבא.
בהצלחה.