שאלת מתחיל

687404

New member
שאלת מתחיל

שלום, לאחרונה בניתי אתר בגוגל סייטס (הקישור בחתימה שלי) והייתי שמח לקבל את חוות דעתכם על האתר, פחות על התוכן ויותר על הפן הקידומי של האתר, כלומר איך עליי לקדם את האתר? אציין שאני עושה את זה כרגע בתור תחביב מתוך שאיפה אולי להכנס לתחום הבניה והקידום בעתיד ורוצה ללמוד על קידום דרך האתר הזה. שאלה נוספת: אני בונה עוד כמה אתרים בגוגל סייטס ורציתי לשאול אם קישורים הדדיים מאתרי בגוגל סייטס יעילים כמו קישורים מאתרים שאינם מגוגל סייטס? תודה!

אופיר @

New member
שלום חבר

לא ניתן לתת תשובה קצרה איך עלייך לקדם את האתר היות ומדובר על תורה שלמה. תעבור על הפורום ואם כמובן יש לך שאלות קורקרטיות, אתה יותר ממוזמן לשאול. תודה אופיר

687404

New member
והנה היא:

אני בונה עוד כמה אתרים בגוגל סייטס ורציתי לשאול אם קישורים הדדיים מאתרים שלי בגוגל סייטס יעילים כמו קישורים מאתרים שאינם מגוגל סייטס?

seostar

New member
פחות יעיל

עדיף קישורים מדומיינים שונים ואתרים שמאוחסנים על שרתים שונים.

687404

New member
אבל לגוגל יש המון שרתים לא?

אז רוב הסיכויים הם שהשרתים שונים לא?

seostar

New member
כיסוי עקבות

לא כי כנראה יש להם אותו c class ואותו whois One major thing that separates SEO Hosting from other service providers is the fact that each C Class IP is can also be used as a separate nameserver. Make no mistake, if you have one without the other, it is virtually useless: i.e. Multiple sites with different IP’s but using the same DNS accomplishes virtually nothing. So it is vital to have different nameservers. Another important factor is Whois info. If each domain has the same Whois information, it will be a webmaster’s “tell,” even if the websites exist on different nameservers. Basically, you have to cover all your tracks to ensure that each websites appears as if it’s coming from a different entity. This includes separate IP address, separate servers, separate Whois info, and the style of linking on each site.

seostar

New member
whois הכוונה למי שייך הדומיין

איפה האתר מאוחסן ועוד פרטים שאם הם זהים בכל האתרים אז מנועי החיפוש יודעים שכולם שייכים לאותו אדם ולכן בניית הקישורים מאתרים אלו לא יעילה כל כך. לדוגמא: http://whois.domaintools.com/tapuz.co.il

למעלה