שאלת מתחילים

lili 87

New member
שאלת מתחילים

רכשתי מכונה חדשה לא מזמן, חובבנית, בשביל להתחיל קצת בכייף אני שולטת בה בסדר כרגע, חוץ מדבר אחד שלא הכי הבנתי כל הנושא של החלפת סליל הבנתי שיש אחד ריק ואחר מלא וצריך לכרוך ולקשור את החוט בריק אבל משום מה אין לי סליל ריק... וגם עוד דילמה- כאשר אני מסיימת לתפור משהו ורוצה לעבור לפריט אחר ישר, איך עושים זאת עם אותו חוט בלי לגזור אותו? או במילים אחרות- בסיום התפירה, איך מסיימים יפה? פשוט גוזרים וזהו? ומחליפים חוט ועוברים לדבר הבא? מקווה שהייתי ברוה : ) וסליחה על הבורות. . . .

רות מלר

New member
תשובות 3 מתוך 4

רכשתי מכונה חדשה לא מזמן, חובבנית, בשביל להתחיל קצת בכייף------תתחשי אני שולטת בה בסדר כרגע, חוץ מדבר אחד שלא הכי הבנתי- כל הנושא של החלפת סליל הבנתי שיש אחד ריק ואחר מלא וצריך לכרוך ולקשור את החוט בריקאבל משום מה אין לי סליל ריק... אני לא מצליחה להבין וגם עוד דילמה- כאשר אני מסיימת לתפור משהו ורוצה לעבור לפריט אחר ישר, איך עושים זאת עם אותו חוט בלי לגזור אותו? או במילים אחרות- בסיום התפירה, איך מסיימים יפה? פשוט גוזרים וזהו? ומחליפים חוט ועוברים לדבר הבא? מקווה שהייתי ברוה : )..........מומלץ בתחילת תפר ובסיומו לעשות רוורס של שני תכים על מנת לחזק וסליחה על הבורות. . . .תשאלי-ככה לומדים

הדור

New member
ואולי עוד תשובה,קחי שארית קטנה של בד של

סמ" ברוחב, קפלי לשנים,ואחרי שגמרת את התפר שלך תפרי על פיסת הבד,וגזרי!!!ואין לך קצוות של חוט לגזור יותר. האם הבנת???.

הדור

New member
שלום לך שכנה.../images/Emo140.gifכשאת יוצרת בטלאים,ולא צריכה

עוד פעם לגזור המון תפרים,תאמיני לי שזה עוזר. תמיד יש לנו פיסות בד,שצריך לזרוק,ואני משתמשת באילו גם כשאני תופרת בגד,לזה מיועד הקוצץ

lili 87

New member
כן זה מה שעשיתי בעצם

חשבתי אולי יש עוד פיתרון : ) תודה

למעלה