שאלת מתחילה של ivf
הי אז היינו יום שני אצל רופאת פריון. נתנה לי פרוטוקול שאתחיל בבמחזור הבא. את החודש הזה פיספסנו לצערי אבל לא נורא יש זמן להתארגן. שלחנו למכבי בקשה לטופס 17 ממתינים שיאשרו.
יום שני הקרוב יש הדרכה עם אחות של מכבי לגבי זריקות מה לקחת ואיך וכמה.
המחזור הבא צפוי ב 14 בינואר.
האם מזריקים כל יום? האם זה הורמונים שמשמינים?
עד כמה ההזקרה כואבת? לאילו תופעות לוואי לצפות?
נתנה לי גם מעקב זקיקים . כל כמה זמן עושים מעקב זקיקים?????????
כי יש בידי רק הפניה אחת למעקב זקיקים . וגם הפניה לאסטרדיול - זה בדיקת דם????? נאאה כמו הפניה לבדיקת דם .
מה יהיה אם המינון שהרופאה נתנה לי גבוה מידי?
היא אמרה שהיא נותנת לי מינונים שמתאימים לגיל שלי 30 אך היות ולא מכירה אותי ואת הגוף שלי .
אי אפשר לדעת כיצד הגוף שלי יגיב לתרופות אז מקסימום נשנה משהו.
אני ממש מפחדת מהזריקות. האם חייהעם להזריק בשעה קבועה??????
כשעושים שאיבה לפי מה קובעים מתי לעשות שאיבה????? לפי מעקב זקיקים? מי קובע את זה?
אני עושה מעקב זקיקים ואז מה? מתקשרת לרופאת פריון במדיקל סנטר ואז מב? אומרת לה מה תוצאות מעקב זקיקים והיא קובעת לנו שאיבה?
כי ברופאה אמרה לי שלא אאאה אותה עג ליום השאיבה. שזה כעקרון אזוא סוף ינואר תחילת פברואר לפי חישוה שלי- כי 14 לינואר תחילצ מחזור הוספתי עוד 14 יום. פלוס מינוס.
אבל בדכ הביוץ שלי ביום ה 17 למחזור. האם זה צפוי להשתנות עקב הזריקות???
לצערי אין לי פה את הפרוטוקול כי טני בעבודה. אחזור הבית ה וארשום מה נתנו לי. יש שם מיליון תרופטת שהבנתי שלא צריך את כולן בבת אחת.
פליייזזזז אשמח אם מישהי תעשה לי ססדר כלשהו כי אני מבולבלת ואובדת עצות. ומפחדת מאוד מהזריקות ומהשאיבה!!!!!!!!
הי אז היינו יום שני אצל רופאת פריון. נתנה לי פרוטוקול שאתחיל בבמחזור הבא. את החודש הזה פיספסנו לצערי אבל לא נורא יש זמן להתארגן. שלחנו למכבי בקשה לטופס 17 ממתינים שיאשרו.
יום שני הקרוב יש הדרכה עם אחות של מכבי לגבי זריקות מה לקחת ואיך וכמה.
המחזור הבא צפוי ב 14 בינואר.
האם מזריקים כל יום? האם זה הורמונים שמשמינים?
עד כמה ההזקרה כואבת? לאילו תופעות לוואי לצפות?
נתנה לי גם מעקב זקיקים . כל כמה זמן עושים מעקב זקיקים?????????
כי יש בידי רק הפניה אחת למעקב זקיקים . וגם הפניה לאסטרדיול - זה בדיקת דם????? נאאה כמו הפניה לבדיקת דם .
מה יהיה אם המינון שהרופאה נתנה לי גבוה מידי?
היא אמרה שהיא נותנת לי מינונים שמתאימים לגיל שלי 30 אך היות ולא מכירה אותי ואת הגוף שלי .
אי אפשר לדעת כיצד הגוף שלי יגיב לתרופות אז מקסימום נשנה משהו.
אני ממש מפחדת מהזריקות. האם חייהעם להזריק בשעה קבועה??????
כשעושים שאיבה לפי מה קובעים מתי לעשות שאיבה????? לפי מעקב זקיקים? מי קובע את זה?
אני עושה מעקב זקיקים ואז מה? מתקשרת לרופאת פריון במדיקל סנטר ואז מב? אומרת לה מה תוצאות מעקב זקיקים והיא קובעת לנו שאיבה?
כי ברופאה אמרה לי שלא אאאה אותה עג ליום השאיבה. שזה כעקרון אזוא סוף ינואר תחילת פברואר לפי חישוה שלי- כי 14 לינואר תחילצ מחזור הוספתי עוד 14 יום. פלוס מינוס.
אבל בדכ הביוץ שלי ביום ה 17 למחזור. האם זה צפוי להשתנות עקב הזריקות???
לצערי אין לי פה את הפרוטוקול כי טני בעבודה. אחזור הבית ה וארשום מה נתנו לי. יש שם מיליון תרופטת שהבנתי שלא צריך את כולן בבת אחת.
פליייזזזז אשמח אם מישהי תעשה לי ססדר כלשהו כי אני מבולבלת ואובדת עצות. ומפחדת מאוד מהזריקות ומהשאיבה!!!!!!!!