שאלת משקל

ויקה1222

New member
שאלת משקל

האם מישהי פה עשתה שאיבת שומן מהבטן?
יש לי כ5-7 קילו מיותרים, כולם מרוכזים בבטן. לעומת זאת אופי אין לי, ספורט אני שונאת ולאחרונה מאוד לא אוהבת איך שאני נראית. יש כאן בעלות ניסיון?

רוני810

New member
ויקה, מידע כללי שאיבת שומן זה מסוכן יחסית.

לדעתי לא כדאי לך לעבור ניתוח בשביל כמה קילו מיותרים.
מילא הכסף, אבל הסיכון שיש בניתוח ובהרדמה מלאה.

מידע כללי שיש לי, שאיבת שומן נחשב ניתוח מסוכן יחסית לניתוחים פלסטיים אחרים. מהקשים שבהם, ונוטה לסיבוכים.
אני מקווה שאני לא נשמעת לך שיפוטית, זו לא המטרה שלי, אלא להגיד לך שאלו צעדים דרסטיים מדי לדעתי. כמו להרוג יתוש בעזרת כיפת ברזל.

כמובן שזכותך המלאה לעשות את זה אם תרצי, ואם המנתח יסכים.
ההחלטה היא כולה שלך, הגוף הוא שלך, ואת יודעת עד כמה זה מפריע לך.
טוב שאת מנסה לברר לפני הניתוח אצל בעלות ניסיון.
שיהיה בהצלחה במה שתחליטי לעשות

ויקה1222

New member
כנראה

שאכן לא אעשה את זה. פשוט נתקפתי דיכאון כי סידרתי את הארון וניסיתי להדחף לתוך הבגדים הישנים שלי שאותם אני שומרת כדי ללבוש "כשארזה בחזרה", רק שזה לא קורה!

BrightEye

New member
הנה תראי כאן

שאיבת שומן: השומן תמיד חוזר - והוא מסוכן יותר
תשכחו מהחלום לעבור שאיבת שומן ולהישאר רזים לנצח: מחקרים מראים שהשומן חוזר תוך שנה מהניתוח, כשהוא מסוכן עוד יותר. הבשורה הטובה: פעילות גופנית קבועה תשמר את התוצאה האסתטית. שוב מתברר שקשה לרמות את אמא טבע
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4262163,00.html

ניתוח שאיבת שומן: למה זה מסוכן?

הסיבה לסיבוכים נעוצה בעיקר בשל העובדה כי עלולים להיווצר שיבושים לא צפויים במהלך הניתוח, כמו למשל תסחיפים של קרישי דם לאזור הריאות, אשר עלולים לסכן את חיי המטופל. מה גם שדווח, כי למעלה מ 20 אחוז מהניתוחים צפויים לדרישה (מצד המנותח) לניתוח חוזר, למטרת תיקון. ביחס לכל הניתוחים האחרים בתחום הרפואה האסתטית, בניתוח שאיבת שומן נרשמה הדרישה הגבוהה ביותר לניתוחי תיקון.

אחוזים לא בודדים מן המטופלים אינם מרוצים ואף מביעים אכזבה רבה מתוצאות הניתוח וחלקם נשארים לעיתים קרובות עם צלקות וסימנים, מה שמגביר את רמת האכזבה.
לכן, חשוב מאוד לפנות אל מנתח פלסטי מומחה ובעל ניסיון רב על מנת לצמצם את הסיכויים לתקלות, ניתוחי תיקון והאכזבה העלולים לצוץ מיד לאחריו.
http://www.bello.co.il/he/estetica/a/plastica/?ContentID=638

לקנות חדשים, ויפים.

לא להיות מדוכאת בגלל החמישה קילו האלה, אלא להתלבש יפה - בבגדים שמתאימים ומחמיאים לגוף הנוכחי.

ויקה1222

New member
אני עושה את זה

קונה בגדים חדשים והרבה, אני אוהבת קניות.
העניין הוא שאני לא מוכנה להיפרד נפשית מהישנים והם מחכים בארון עד שאחזור אליהם!

האמת , מבחינת הטעם האישי שלי, אני באמת חושבת שלהיות רזה זה יפה. אין לי כוונה לפגוע באף אחד ולא לעורר איזה ויכוח, זו רק דעתי. ולכן יוצא שאני לא מתאימה לטעם האישי שלי ואני לא רגילה לזה (רוב החיים הייתי מאוד רזה ואכלתי הכל ועכשיו פשוט נגמר לי המזל).

חני ב

New member
לא נגמר לך המזל

את פשוט לא נעשית צעירה יותר...
אני פעם לא סבלתי ספורט, אבל נשאבתי לזה חזק וכבר 6 שנים (אאל"ט) אני 7 ימים בשבוע בחדר כושר מוקדם בבוקר ולא מוכנה לוותר על זה, לא משנה כמה קר בחוץ. (למען האמת כשאין חופשים אני 6 ימים בשבוע כי ביום ראשון הספורטן נפתח לצערי רק בצהרים ולא מסוגלת ללכת אחרי העבודה).
כשהחלטתי לרדת במשקל כי לא אהבתי מה שאני רואה בראי (ותמיד הייתי בחורה רזה), שיניתי הרגלי תזונה, התחברתי לאבקות של הרבלייף ואחרי חודש שראיתי שאני יורדת במשקל, גם החלטתי ללכת לח"כ.
ירדתי במשקל 18 קילו. כיום אני בת 48 גובה 1.58 ושוקלת 47-48 קילו.
גם הבטן מן הסתם ירדה לי.
ממליצה בחום על הספורט!! מאחלת לך שתתמכרי כמוני וכמו עוד הרבה משוגעים שנמצאים על הליכונים בשעה 05:30 כל יום.

חני ב

New member
הדבר הכי חשוב

שצריך להיות לך הוא כוח רצון וזה יש לי והרבה.
אם אני מחליטה משהו דבר לא יזיז אותי. חצי שנה לא נגעתי במתוקים וכמו שכתבתי, שיניתי הרגלי תזונה. התחלתי לשתות רק מים, אוכלת לחם מקמח מלא, ושתיתי בוקר וערב משקה של הרבלייף ובבי"ס הוספתי לבקבוק מים אבקה של הרבלייף, ייענו תה.
לגבי השייק אני מדברת על זה http://www.herballifestyle.co.il/שייק-הרבלייף-אבקה-להכנת-משקה-בתוספת-ויטמינים/p-10.htm

אני לא עושה פה פרסומת, יש גם כאלה שלא סובלים את המשקאות האלה ולא מאמינים בהם ויש גם פרסומים שליליים. לבעלי ולי זה עשה רק טוב, כולל בדיקות הדם שלנו

ויקה1222

New member
כששתית בוקר וערב

משקה של הרבלייף , זה במקום ארוחה? מה ההבדל בין משקה למילקשייק? אני מנסה להבין כי לא שמעתי על הרבלייף בחיים.
את יכולה לענות לי במסרים שלא יחשבו שבאתי לעשות פרסומת או משהו

חני בו

New member
כן זה במקום ארוחה

ואת יכולה לשלוח לי מסרים עם עוד שאלות לניק חני ב

למעלה