שאלת מרק.

סליפ

New member
שאלת מרק.

אני רוצה להכין מרק בטטות, אבל לא קניתי גזר.. יש מתכון מומלץ למרק? תודה!

ניקי ב

New member
מרק בטטות

מרק בטטות - ניקי ב מצרכים: 2 בצלים חתוכים 3 בטטות חתוכות 3 גזרים חתוכים לפרוסות תפוח אדמה חתוך עגבניה חתוכה רסק עגבניות שמנת לבישול מים א. מרק סוכר 2 כפיות פפריקה מתוקה כמון, מל"פ אופן ההכנה: 1.לטגן את הבצלים בשמן זית 2.להוסיף את הירקות החתוכים (חוץ מהעגבניה) לטגן כמה דקות, להוסיף את העגבניה לאדות עוד שתי דקות 3.לכסות את הירקות במים. 4.להגיע לרתיחה, להנמיך .למלא חצי כוס מים להוסיף את הרסק עגבניות, לערבב ולהוסיף למרק לתבל, לבשל עד שכל הירקות מתרככים. 5.לטחון את הירקות. להחזיר את המרק לסיר , להוסיף את השמנת לבישול, לתקן טעמים, להגיש. בתאבון ניקי

s h i R 1 2 3

New member
רצה להכין...

אני מקוררת מאוד (כנראה מהמזגנים...). מתאים לי עכשיו מרק בריאות...

ניקי ב

New member
הרבה בריאות

תהני מהמרק
ניקי.

effyba

New member
ועוד מרק מצויין ש"רץ" כאן בפורום פעם...

מרק בטטות קלי קלות - רוניתי רכיבים: את המרק אכלתי במסיבת יום הולדת שחגגנו לחברתי. המרק משתלב נהדר באירוח. החומרים: 5 בטטות מקולפות חתוכות 1 ראש סלרי מקולף אבקת מרק עוף במידה מים לבישול ולכיסוי החומרים אבקת מרק פטריות (הוספה בבלנדר) 1 שמנת מתוקה לבישול 15% אופן הכנה: אופן ההכנה: 1. לבשל בסיר את הבטטות עם ראש סלרי אבקת מרק עוף בסיר מים (לא הרבה). 2. כשהבטטות מתרככות והסלרי לטחון בבלנדר או במוט בלנדר. להוסיף שמנת לבישול ואבקת מרק פטריות ולערבל. להגיש את המרק בתוספת קרוטונים. הערה: אני הוספתי רבע קופסא שמנת לבישול ל4 בטטות שבישלתי. הטעם בצירוף הקרוטונים מצויין. במסיבה אכלתי את המרק המקורי ובהחלט משובח ודליל במידה. מומלץ מאד! מקור המתכון: רוניתי

pirge

New member
מרק כתום בשילוב עדשים אדומות../images/Emo140.gif

מרק ירקות כתומים ועדשים מאת:פירגה כף גדושה חמאה בצל קצוץ 2 שיני שום קצוצים 4 גזרים חתוכים קטן 2 בטטות קלופות חתוכות קוביות חתיכה דלעת חתוכה לקוביות כוס עדשים אדומים כתומים מלח, פלפל, אגוז מוסקט, אבקת מרק עוף מטגנים בצל מזהיבים ומוסיפים את השום. מוסיפים את הירקות והתבלינים. מטגנים בבחישה כדקה. ממלאים את הסיר במים רותחים. (אפשר להוסיף 2\1 מיכל שמנת מתוקה) מבשלים עד שהעדשים והירקות מתרככים. אפשר להעביר את הירקות בבלנדר. או רק חלק מהם. טועמים , משבחים ונהנים

pirge

New member
מרק בטטות מהיר וטעים

מרק בטטות מהיר וטעים 3 כפות שמן 2 בצלים קצוצים דק 2 שיני שום כתושות 7 בטטות בינוניות , קלופות וחתוכות לקוביות 2 תפוחי אדמה חתוכים 8 כוסות מים כף גדושה מרק עוף מלח, פלפל מטגנים בצל בשמן ומזהיבים. מוסיפים ירקות מים תבלינים כשהירקות מתרככים טוחנים את המרק בבלנדר או במיקסר מוט. מגישים עם פטרוזליה טרייה וכף שמנת חמוצה. תהנו

למעלה