שאלת מרפסת

תרקדי

New member
שאלת מרפסת ../images/Emo176.gif

שלום לכולם. אנחנו גרים בדירה עם מרפסת (יחסית גדולה). הבית מקסים, המרפסת ריקה. יש בה שולחן עגול קטן עם 3 כסאות מסביב (לי זה נראה כמו בית קפה קטן - אחרים לא מסכימים איתי). חשבתי לקנות נדנדה לשניים (כזו ששמים, בד"כ, בבתים עם חצר). אני אשמח לרעיונות לשידרוג המרפסת. תודה ושבת שלום.

dornat

New member
אדניות עם גרניום עשיר מטפס,

רק שימי לב שאפשר לשתול אותו בעונה הזו. לדעתי חשוב שהכיסאות והשולחן לא יהיו סתם מפלסטיק ..כמו אלו של כתר כי זה נראה רע ועניי כזה אחרי עונה או שתיים. אני אוהבת שהשולחן והכיסאות בסגנון של עץ קלוע עם כריות ישיבה לבנות(יש גם שילוובים של עץ ומתכת כהה) זה נותן הרגשה יותר מלאה למרפסת. אפשר לשים עליו מפה יפה. את יכולה לתלות מובילים שמרשרשים (יש את הבמבוקים המדהימים עם הצליל המרגיע הזה) יש כדורי זכוכית כחולים שאפשר לעשות מהם גם מוביילים (הם מגיעים עם פתח להשחלה). אפשר להכין כל מיני אנשים מאיצטרובלים ושיברי ענפים. אפשר לשים אדנית לתבלינים (עוד מעט חורף וזה ממש כייף נענע לומונית לואיזה..) אפשר כמה חמסות/פיות/גמדים קטנים... תלוי בסגנון שאת אוהבת אפשר להתקין מנורה בצבע סגלגל או כתום מיוחד בלילה זה מקסים או לחלופין עששיות בצידי הקיר את יכולה גם מתקן עם מפל מים קטן..

תרקדי

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

לגבי השולחן, אני מסכימה איתך לגבי רהיטים מפלסטיק (גם אני לא אוהבת אותם). השולחן עגול ושחור והכסאות הם כסאות עץ שהיו שייכים לפינת האוכל הקודמת שלנו (הם נמצאים בפינת המרפסת ולדעתי הם מסכירים בית קפה פריזאי קטן). לגבי כריות ישיבה - אימצתי את הרעיון - תודה רבה. איצטרובלים ושברי ענפים זה רעיון מעולה - רק שהידיים שלי שמאליות ואני אצטרך לקנות דברים מוכנים - אבל נתת לי רעיונות לחיפוש - המון תודה. מבחינת מנורות - חשבתי על מנורות עגולות שעשויות מנייר אורז סיני. הצבע הסגול שהצעת - מצא חן בעיני. מפל מים קטן - אני חושבת שרוב המפלים הם יקרים, אך אם אני יותר מאשמח למצוא מפל לא יקר - יוסיף לי לאווירת הרוגע שאני מחפשת למרפסת. תודה - תודה - תודה על כל הרעיונות.

צמחים צמחים ועוד צמחים!

אני ממליץ לקחת אדנית גדולה מאד ולשים בה צמח שקוראים לו "אוזן פיל". הצמח הזה מטפס וממלא את כל המרחב - ממש גן עדן. יש עוד המון צמחים כמובן
מפלים זה בכלל לא יקר. מכינים פינות עם מים (בשביל זה צריך אבנים, יצירתיות וקצת עבודה). משאבות מים זה לא עסק יקר בכלל. הן לא צורכות הרבה חשמל בכלל. תחפשי ב- hydroshop.co.il

למעלה