שאלת מעבד

שאלת מעבד ../images/Emo26.gif

בוקר טוב. סליחה על הבוּרוּת: במפרט מחשב נייד שקיבלתי רשום במקום אחד מעבד כזה: Intel® Core™2 Duo Processor ובמקום אחר באותו מפרט כתוב: Intel® Centrino® processor technology T5750 2.0Ghz האם זה שני מעבדים שונים ויש טעות במפרט או שזה אותו מעבד המוצג בצורות שונות? מה זה אומר "centrino"? תודה רבה.

kobi 23

New member
שני דברים שונים

המעבד הוא מעבד והסנטרינו זה פלטפורמה שעליו יושב המעבד.אל חשש

אוקי. תודה. להלן המפרט המלא ../images/Emo26.gif

אשמח לשמוע דעתכם על המפרט. הנייד לצרכי אינטרנט, אופיס ועיבודי תמונות (בעיקר פוטושופ). מאחר ואני לא מבין בזה, אשמח לשמוע אם לא "מסתתרים" כאן רכיבים שידועים כלא טובים. ---------------------------- Dell XPS M1330BKS575 מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5750 BUS SPEED: 667 MHz Intel® Centrino® processor technology מסך גודל המסך: 13.3 " גודל המסך wide: 13.3 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel X3100 UPTO 256MB מסך: TruBrite מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: High Definition sound רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: 2.0 MP קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי XD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול מודם תקשרות מהירה V. 92: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g: כלול Bluetooth: כלול מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA HOME BASIC מידות משקל כולל סוללה: 1.8 ק"ג אורך: 23.8 ס"מ רוחב: 31.8 ס"מ עובי: 2.46 ס"מ חיבורים USB 2.0: 2 כניסות Firewire IEEE-1394: כלול RJ-45 Ethernet: כלול Express Card/54: כלול HDMI: כלול נתוני סוללה סוג סוללה: Lithium-ion מספר תאי סוללה: 6 תאים תיק לנייד: כלול שלט רחוק להפעלת המחשב: כלול

kobi 23

New member
מחשב מצויין

אבל אם אתה מתעתד להשתמש בו ליישמוי תלת מימד או למשחקים הוא לא יתאים , לפוטושופ הוא יתאים יופי

תודה רבה על התשובה - ולגבי המחיר ../images/Emo26.gif

מה לדעתך אמור להיות מחיר סביר עבור מחשב כזה? (אני שואל מאחר ואני לא יודע את המחיר המוצע - מדובר "במכירה אישית" שמתחילה משקל אחד).

kobi 23

New member
לאחר עיון באתר שמוכרים בו דל

המחיר שלו שם 5890 ש"ח אבל במקום יקר יחסית. הכי טוב ,תסתכל בזאפ

אפסט

New member
עדיף כבר הווסטרו 1310 נראה לי

אותו גודל זול בכ-1600 שקלים מעבד מסדרה חדשה יותר - 2 דורות קדימה

Vostro לעומת XPS

תודה אפסט. איך אתה מסביר שבזאפ, ה-Vostro הרבה יותר זול מה-XPS ובכל זאת לפי דבריך ה-Vostro יותר מתקדם?

למעלה