שאלת מעבד מזון

דורי56

New member
שאלת מעבד מזון

מבקשת עיצה . יש לי מעבד מזון המון זמן כולו שבור כבר ( של חברת ז'קש) אני רוצה לקנות חדש איזה אתם ממליצים ? ראיתי בזאפ שהמעבד של קנווד לא מומלץ בכלל. חג פורים שמח לכולם!

דורי56

New member
המון דברים

אני משתמשת המון במעבד . לשה בצקים מסוימים (פריך וכדומה) קוצצת (אגוזים וכדומה) מרסקת ירקות מגררת בפומפיה פורסת . בקיצור המעבד אצלי עובד הרבה.

לכל ענייני העיבוד - אני אוהבת מאוד

את מג'ימיקס, אבל אני לא יודעת איך הוא בלישה.

דורי נשמה- לי יש מעבד של קנווד כבר 16 שנה

הוא עובד פצצה ואני ממליצה לך ללכת עליו, יש לו חיי מנוע ארוכים ובכללי הוא אחד החזקים שיש. אין לי מושג מדוע אמרו לך שזה לא מומלץ. הוא אחלה מכשיר.

דורי56

New member
האמת../images/Emo13.gif

מתכננת משבוע הבא להתחיל בניקיונות (אפשר לחשוב שכל השנה לא נקי
). אתמול קניננו צבע לצבוע קצת בבית (נמאס לי מהלבן על הקירות בסלון) לגבי מימונה כמובן שנעשה מוזמנת! עדיין לא התחלתי בריבות והעוגיות יש זמן. סוף שבוע נהדר

גם אצלי כל הזמן נקי (לא הכי- אני מודה!)

כשמוחמד היה - היה פצצה, אבל אז התחלתי לגלות שפה ושם לא ממש מתוקתק וזה בהחלט לא מצדיק את התשלום שהוא גובה, אז אמרתי לו :סיו לייטר אליגטור" ולא ראיתי אותו יותר. רציתי למצוא מנקה אחר או אחרת , אבל לפני פסח אין מצב. כולם עובדים על יומיות במחיר מופקע, אז יש ילדים ויש בעל ויש אותי ונעשה הכול לבד. תודה על ההזמנה כפרה, את מדהימה.

דורי יקרה יש לי קנווד והוא סוס עבודה

אישי ז"ל שקנה בדק שהמנוע חזק ,זה מה שחשוב ... וזכרי , אצלי הוא עבד המון בכל זאת האכלתי יום 12מתבגרים ....

דורי56

New member
תודה לך

אני חושבת שאלך על קנווד למרות שבזאפ היו ביקורות לא הכי טובות.. 12 מתבגרים!!!!!! ואו! כל הכבוד!
תודה על ההמלצה יום מקסים ושבת שלום!

המג'ימיקס שלי אוליי הכי זקן. בן 23

גם נפל על הרצפה, ונסדק הפלסטיק. אבל עובד כמו סוס. אפילו הסכין לא עברה אף פעם השחזה.

למעלה