שאלת מנשא

ברבי28

New member
אני מקווה ש"בייבי ביורן 1 לא קורא פה

אבל גם אני שוקלת לעשות ניסוי כלים

את לא מסתכנת כאן באובדן רישיון?

לא רישיון ההורות, כמובן, אלא רשיון הנטורופתית... אני לתומי חשבתי שאם עוסקים באחד מהתחומים הללו מחתימים אותך על חוזה שאת מחוייבת לאכול רק קינואה, להניק את הילד עד גיל הבלות, ללבוש כתום ולבן אוורירי גם בחורף וכמובן - לשאת את התינוק במנשא עד שמפסיקים להניק (ע"ע).

רינת200

New member
התבלבלת

זה מה שאנחנו אומרים לאחרים לעשות... אנחנו כמובן לא מחויבים בכך בעצמינו... וחוץ מזה היכן בהודעה שלי את רואה משהו שסותר את כל המחויבויות הללו כל מה שכתבתי שהתחלתי להשתמש במנשא לפני המישקל המומלץ, מדובר כמובן במישקל של הילד לא של האמא

אני חושבת שעצם השימוש במנשא בעל שם

מערבי-אירופאי מהווה עברה, לא? זה היה פחות חמור לו היה למנשא לפחות איזה שם עם ניחוח טיבטי או ארומה פולינזית. מוזר שאתם לא מחוייבים לכל ההתנהגויות ההולמות את המקצוע, אבל כשאני חושבת על זה - גם בפולניה זה ככה. כל המשפטים שאמא שלי אומרת, כמו "לא להתחשבן מי התקשר להגיד חג שמח" או "ברור שמה שחשוב זה שתהיי מאושרת" הם רק בגדר המלצה לאחרים, ולא לביצוע עצמי...

רינת200

New member
אז...

הרבה משורשי הנטרופתיה הם בגרמניה... כלומר מערבי ואירופאי וחוץ מזה אני חושבת שזה מה שעושה אותי נטרופתית טובה זה שאני ממליצה על מה שנוח וישים ולא על כל מיני שטויות עם ניחוח טיבטי ועשן שרק משוגעים לדבר מסוגלים ליישם

טחג

New member
ניסית להשתמש

רק ברצועה אחת של הלופי? למיטב זכרוני הם אומרים שאם תינוק הוא קטן יחסית אפשר להשתמש רק ברצועה אחת (עם/בלי האבנט).

מגיבה במהירות...../images/Emo8.gif

הי ברבי, לא קראתי את התגובות ואת תשובותיך ואולי תשובתי בכלל תהיה מיותרת. יש לי מנשא ""מנשארי", הוא מצוין, בקושי היה בשימוש... אמיתי היה כבד מדי מהתחלה וגם המנשא לא ממש עזר לי... אם תרצי, אביא לך או שתבואי לקחת, אנחנו מאותה עיר
אלמד אותך גם כיצד משתמשים בו חיבוקים מירי

למעלה