שאלת מנוגון...

• פותח הנושא AYA67
  • פורסם בתאריך

AYA67

New member
שאלת מנוגון...

כמה מדללים צריך בשביל 6 אמפולות מנוגון??? (אני בעד כמה שפחות...אז תשתדלו ללכת עם הראש שלי..
ועוד... אם יש לכם סיפורים על כאלו שהגיבו רע לגונל (מעט זקיקים) וחגגו עם המנוגון...אז אנא לעדכן אותי...חייבת עידוד בנושא...

פּוֹנְג

New member
תראי, כשאני הזרקתי 3 מונוגון -

השתמשתי במדלל אחד. אז את צריכה מקסימום שניים.

TWEETY =^.^=

New member
אכן את יכולה עם 2 או 2.5

אם את משתמשת במזרק של ה-2cc אז, רק 2 מדללים יכנסו לך, ואם את עם ה-5cc את יכולה עם קצת יותר. תתחילי לערבב ותראי איך הולך לך. כמות המדללים שאת משתמשת אינה פוגעת באפקטיביות של החומר.

רגע רגע, אני רוצה להבין משהו

אני מזריקה כל ערב 2 אמפולות מנוגון, ומדללת את זה עם שני מדללים. האם אני יכולה לדלל את זה רק עם אחד? ספרו לי ומייד! תודה מראש. ולשאלתך, אני הגבתי לשתיים-שלוש אמפולות ונכנסתי להריון אחרי 5 חודשים הזרקה בהזרעה ראשונה. אני חושבת, שמה שעזר לי יותר זה דווקא ההזרעה. לא יודעת מה, אבל אצלי זה עבד

bapi

New member
בהחלט אפשר לדלל עם אחד

מדלל אחד מספיק ל- 3 אמפולות מנוגון וממליצה לך לעבור למדלל אחד - לי זה פחות שרף

talib3

New member
גונל ומנוגון

אני הגבתי די עלוב לגונל, טיפול ראשון נצפה זקיק מוביל אחד וטיפול שני ניצפו ארבעה (קיבלתי 3 אמפ' של גונל), לעומת זאת עם מנוגון(קיבלתי 3-4 אמפ') "חגגתי" עם 10 זקיקים וגירוי יתר. אני מקווה שאת נמצאת במעקב צמוד מאוד עם 6 אמפ'.

AYA67

New member
המחקת אותי עם המעקב הצמוד...

6 אמפולות גונל לא דיגדגו לי.....בקושי 3 זקיקים...

AYA67

New member
דברו אליי בכמויות....בזקיקים...

אני לא רוצה לדעת על הריונות שיצאו ממנוגון.... אותי מעניין לדעת אם השימוש במנוגון לעומת הגונל הגביר אצלכן את כמות הזקיקים...

חוץ מזה שזה מגרד נורא, אצלי כן!

היו לי איזה 10. אומנם תמיד היה רק אחד מקסימום שניים מובילים וכל היתר קטנים, אבל זה הגביר את הכמות.

TWEETY =^.^=

New member
דארלינג AYA67

מה שאת מבקשת קשה מאוד מכוון שכל אחת מגיבה למשו אחר, בצורה אחרת ועם מינון שונה. אחת תגיב מיייצוין למנוגון ולא לגונל והשניה תגיב מיייצוין לגונל ולא למנוגון, והשלישית תגיב לא לזה ולא לזה אלא רק לשילוב של שניהם,,,בקיצקצ, יש הריונות לכל הוריאציות, כשכל וריאציה מתאימה למישהי אחרת.

רגע של הומור

סליחה על הסטייה הקלה מהנושא, אבל היות שהמנוגון מיוצר משתן של נשים בגיל הבלות, אמא שלי שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תספק לי קצת...

debby12

New member
מנהל
אני הגבתי טוב יותר למנוגון

-- עם יותר זקיקים. כנראה שהתוספת של ה LH לעומת ה FSH בלבד בגונל פשוט "עשתה את זה" לשחלות שלי...

גם אני אותו הדבר. השחלות שלי לא

הגיבו לגונל בכלל, הזקיקים לא גדלו כמו שצריך,ולעומת זאת עם מנוגון התגובה מצויינת. חד משמעית אני זקוקה ל LH שבמנוגון

מה פה קורה פה

חודש ראשון אחרי גרידה והפסקה של ארבעה חודשים. אני מזריקה כבר חמישה ימים מנוגון 2 אמפ'. היום הייתי ב-US ומה רבה האכזה: שחלה ימנית לא ייצרה כלום! נדה! שחלה שמאלית עשתה טובה - 2 זקיקים גודל 11 ואחד גודל 9. היום הוא היום ה-9 למחזור והרירית - גבירותיי: 11!!!!!!!!!!! התחרפן לי הגוף או מה? הרופא תיגבר לי את המנוגון ל-3 אמפולות וביום שישי שוב US. נקווה לטוב

בטח תקווי לטוב

אצלי הם התחילו לזוז (עם המנוגון) רק אחרי 8 ימים של הזרקות, וככה בקושי זזו, וב-4 ימים האחרונים הם הפציצו ונוצר פיצוץ אוכלוסין שנגמר בגירוי יתר. חוץ מזה, שלפעמים אם הזקיקים נגיד בגודל 7-8 אז אפילו לא טורחים לציין אותם. זה לא אומר שעוד יומיים הם לא יהיו פתאום בגודל 12 וכאילו צצו "יש מאין".

למעלה