שאלת מיליון הדולר

gal1983

New member
שאלת מיליון הדולר

גבע או אביתר ב7.12 ? חשוב לציין: 1) אביתר עולה פי 2 מגבע 2) את אביתר לא ראיתי בכלל בשנה האחרונה לעומת גבע שראיתי כבר מספר לא מבוטל של פעמים. השאלה מוקדשת בהערכה רבה לחביבת הפורום מאיה...

Kettercat

New member
אוי, במיוחד בשבילי? ../images/Emo9.gif

גם אני התלבטתי בשאלה הזאת לא מזמן. אישית הלכתי על אביתר (בזמנו אמרו שזו תהיה ההופעה האחרונה לזמן הקרוב, מה שהתברר אחר כך כטעות). לא מצטערת על כך, אבל גם אם הייתי בוחרת אחרת - לא הייתי מצטערת. אז... לא יודעת

ענית לעצמך 7 פעמים בתוך השאלה ../images/Emo6.gif

אם כבר ראית את גבע מלא פעמים ואת אביתר לא ראית בשנה האחרונה ברור שאביתר! (גבע סליחה כן?
) בלי קשר, אביתר יצא עכשיו במופע חדש רק עם אמיר צורף ויש בו שלושה שירים חדשים והוא מומלץ בחום! גבע יסתפק בי כנראה
אני ממש רוצה הופעה שלו בקרוב, הוא היה בנתניה ולא יכולתי להגיע.. אני מקווה שהוא יחזור על זה בקרוב.. ולא לדאוג, גם לאביתר אני נוסעת בנתניה חודש הבא

gal1983

New member
זה ממש לא כזה ברור

שאביתר עולה כפול מגבע אני מעדיף את הסינדרום על המעבדה בכל רגע נתון. וגם את גבע לא ראיתי כבר איזה חודשיים אני חושב
נראה לי שאני אבחר בגבע ( אבל זה רק בגלל איזה דייט שמעדיפה גבע
)

gal1983

New member
חחח מאיה אל תגזימי

שכחת שכאן יהיה הסוף טוב בכל מקרה ?? גבע- הנה אני באאאא הנה אני באאא הנה אני באאא ( איזה שיר ענק )

gal1983

New member
יש עוד 12 ימים להחלטה

אבל כנראה שזה יהיה גבע... למרות שאם תיהיה חלוקה לאביתר ואני אזכה אז אוליייייי טוב נחיה ונראה. בברכת NP: כמה פעמים ספרת עד 10 ושום דבר לא קרה ...(גרסאת ההופעה של עמיר לב + פרסקי)

TEENAGER1

New member
יפית איימה שלא יהיו חלוקות לאביתר.

רק בגלל שאף אחד לא רצה את הכרטיס לחמדת ימים
זה הזמן לנסות להשפיע על יפית בנושא, וזאת ניתן לעשות במגוון דרכים והצעות שאני לא אפרט.

gal1983

New member
חחח אל תאמיני לה

היא אישה טובה ודואגת לעניים ... (למרות שהיא אוהבת לעשות פוזות
)

שלמונזה

New member
ההודעה הזאת תמחק לאלתר ../images/Emo168.gif

יפית היא מכשפה ביצ'ית שלא דואגת לאף אחד חוץ מעצמה [ואין לה שום קשר להנהלה של אביתר בנאי]

Kettercat

New member
היי, לא ללכלך עליה!! ../images/Emo46.gif

מי את חושבת שאת, ככה ללכלך על יפית?!

gal1983

New member
עכשיו את נשמעת כמו סבתא שלי

כשאני אומר על עצמי משהו טיפשי :" אתה לא תדבר ככה על הנכד שלי, אתה שומע ? ? ? " חחחחחחח

gal1983

New member
גם... מכילה מכל האזור ההוא.

אבל את יודעת שפולניה זה כבר מזמן לא עדה אלא דרך חיים.

gal1983

New member
כפרע עליה

געגועים קשים. ( היום הפורום מעלה בי געגועים גם זה ששואל על בלחסן ועכשיו את, מה קורה פה ? מישהו רוצה לדבר על קורט קוביין גימי או מוריסון או פרלמוטר או זוהר המלך ? )

למעלה