שאלת מיליון הדולר:

ליטן א

New member
שאלת מיליון הדולר:

דמינו לעצמכם את המצב הבא: אתם משחקים עם קבוצה, יחסית מבוססת כלכלית. יש ביכולתכם לקנות שחקנים רבים, בדרגים גבוהים (יחסית). ברור לכל, שלהרכב הפותח שלכם, תביאו את כל השחקנים הכי חזקים שאתם יכולים להשיג (בין אם צעירים, דוגמת קאלסטרום, ובין אם שחקנים חזקים ומצויינים, וידועים כבר עכשיו בכל העולם - לדוגמא, זידאן, ראול, רונלדיניו וכו´) השאלה היא - איזה שחקנים תביאו לספסל. האם תביאו שחקנים מהדרג הגבוה ביותר, בשביל להיות בטוחים - שכאשר שחקן הרכב ייפצע, הסגל שלכם יישאר חזק, או שאולי תביאו שחקנים פחות טובים, בכוונה, שחקנים דרג ב´, בשביל למנוע מאבקים ממושכים (וכואבים) על ההרכב - כאשר שחקן, שהיה יכול לשחק בכל קבוצה בהרכב הפותח, מתייבש אצלכם על הספסל, וכועס על כך. אני - במקרים כאלו, מעדיף לפעמים, להביא שחקנים קצת פחות טובים (שכמובן גם עולים הרבה פחות כסף) - בשביל למנוע שחקנים ממורמרים בהרכב שלי. מה איתכם?

ofer16

New member
אני לא הייתי מביא

שחקנים ברמות הגבוהות ביותר, בעיקר בגלל העלות הגבוהה שלהם, שכוללת שכר גבוה. גם המאבקים על מקום בהרכב לא ממש משמחים אותי. בדר"כ השחקנים שעל הספסל שלי הם שחקני הרכב לשעבר, שהודחו מההרכב בשל רכש ששעשיתי לעמדה שלהם. אני כמעט אף פעם לא קונה שחקנים בשביל שישבו על הספסל.

macco

New member
בוא נתחיל מזה

שאני אף פעם לא הבאתי (וגם לא אביא) לקבוצה שלי את קאלסטרום ושות´, פשוט כי לא מעניין אותי לקחת שחקנים שמישהו אחר גילה. בכל משחק שלי גם אף פעם לא קניתי יותר משחקן או שניים שקניתי במשחקים קודמים, ובמשחקים האחרונים אפילו לא ניסיתי לקנות שחקנים משבדיה ובלרוס. רוב שחקני ההרכב אצלי יהיו או שחקנים טובים מהקבוצה המקורית, או שחקנים שקניתי בהרבה כסף, או כאלה שהתפתחו מצעירים שלא היו ידועים(לפחות לי) לפני המשחק הנוכחי. לגבי הספסל- אם יש לי מספיק כסף רוב הסיכויים שהמחליפים הראשונים ברוב העמדות יהיו שחקנים (כמעט) באותה רמה של ההרכב. באידיאל הם יהיו בני 20-24 שאמורים להיכנס להרכב בקרוב. המחליפים המשניים יהיו בד"כ שחקנים מקבוצת הנוער או צעירים שקניתי במיליון ומטה. מה שכן, אם אני מאמן קבוצה מספיק גדולה אז במשחקי גביע אני כמעט תמיד אשחק עם ההרכב שני, בעיקר עם צעירים.

קיר קמט

New member
אני לא מביא שחקנים בארגזים

שחקן יבוא רק אם שחקן יעזוב. אז אצלי בדר"כ זה צעירים מהקבוצה, או שחקנים מושאלים , וזהו.

stas51

New member
אני

בהכרב הפותח אצלי תמיד השחקנים התותחים ובספסל שחקנים צעירים בני 18-24

gozo4

New member
כולם באותה רמה

אבל לא לשחק אם הרכב אחד הרבה משחקים צריכים לעשות כל הזמן שינוים בהרכב שכולם יהיו מרוצים

אצלי אותו הרכב רץ כבר כמה../images/Emo60.gif

שנים ברציפות ופה ושם כמה שינוים אבל לא יותר מזה

למעלה