שאלת מילויים..

סליפ

New member
שאלת מילויים..

אני רוצה להכין חטיפים מבצק מלאווח.. מה אפשר למלא בפנים? אני מתכננת לגלגל את זה בצורת קרואסונים, וזה יכול להיות גם מלוח וגם מתוק. מה אפשר?

אפשרויות המילוי שלי - 1מדינת ישראל

בשר, תרד + גבינה בולגרית בטטה תפו"ע + סוכר/סוכרזית תפו"א + ביצים + גבינה + מעט מאוד חלב. 1. מעט גבינה בולגרית + 1 תפו"א/1 חציל + 1 בצל מטוגן (אפשר גם בלי לטגן)+ ביצה. 2. בצל מטוגן (אפשר גם בלי לטגן) + 1 תפו"א (פירה) + פטריות חתוכות + אבקת מרק + פלפל שחור + פטרוזיליה. 3. תפוח עץ מגורר (לא מבושל), מעט קינמון, 2-3 כפות קמח מצה. 4. תפו"א מתוק, מעט קינמון, קמח מצה. 5. מלית בשר - בצל מטוגן 1 (אפשר גם בלי לטגן) + ½ ק"ג בשר + לפורר פנימה 2 פרוסות לחם שהושרה ונסחט + פלפל שחור + אבקת מרק + ¼ כוס מים. לטגן בצל ואחר"כ מוסיפים למחבת את כל התערובת ומערבבים כל הזמן עד שהצבע מתחלף לאפור. 6. מלית תרד - סלסלה תרד -לקצוץ, לאדות מעט את התרד במחבת להוריד מהאש ולהוסיף 1 קובית גבינה בולגרית + 1 ביצה -לערבב. לגבי מליות מתוקות - חפשי במאמרים = עוגיות גביניות

pirge

New member
ממרח שוקולד/ ממרח תמרים/ ממרח אגוזים

ריבה ותוספות של אגוזים/בוטנים וכו'.... מליות שונות: אפשר לחתוך למשולשים ולמלא במלית שרוצים ולגלגל מהצד הרחב לצר. אפשר להכין כרוכיות קטנות. ממרח תמרים ממרח אגוזים ממרח נוטלה\שוקולד מריחה ממרח חלבה עם ריבה ואגוזים או עם שוקולד צ'יפס ממרחי פרג שונים משולב עם תמרים קצוצים. ממרח ריבת חלב ממרחי קונפיטורות פירות יבשים קצוצים להוסיף לכל אילו אגוזים קצוצים\\שקדים\\בוטנים\\קוקוס\\שומשום\\קינמון\\ שוקולד צ'יפס. אפשר גם: למרוח מעט פסטו /רוטב פיצה/ ולפזר גבינות שונות להוסיף: זיתים, עירית,בצל ירוק. או להכין רולדות קטנות-- - במילוי פטריות\כבד\בשר טחון גבינת פטה \בולגרית\צפתית עם זיתים קצוצים. טונה ותירס עם ביצה קשה כבד ובצל בתוספת פטריות ---- כנ"ל בשר טחון או: לבשל תפוח אדמה במיקרו ולמעוך כמו לפירה. להוסיף בצל מטוגן+ ביצה +תבלינים. או: לטגן בצל קוביות להוסיף חציל בקוביות ולטגן ביחד כ-10 דקות. מוסיפים 250 ג' פטריות (אפשר מקופסה) או קוביות גבינה בולגרית. כף מרק פטריות פלפל שחור מערבבים ביחד וממלאים. למליות מתוקות אפשר לזלף דבש או סילאן. למליות מלוחות למרוח ביצה ולפזר שומשום.

tamarhp

New member
אני הכנתי לארוחה

במילוי של קטשופ/רסק עגבניות/רוטב פיצה, טיפה גבינ"צ מגוררת, קצת אורגנו, וזית אחד (בלי גלעין) לכל משולש.

המנומשת

New member
שישי\פירגה תודה רבה על הרעינות

שאלה-אני צריכה לחכות שמלווח יתפשר ולמלות את המילוי וכמה לאפות בתנור?

מלוואח לא מפשירים מחוץ למקרר

תתנהגי עם מלוואח כמו עם בצק עלים. מאפים אופים עד להזהבה יפה בערך עד כחצי שעה תלוי בתנור שיש לך..

המנומשת

New member
האמת מעולם לא התעסקתי עם בצק עלים

אז איך אני יכולה לקפל את מלווח שהוא קפוא מהמקרר?

כשאמרתי להתייחס אליו כמו בצק עלים

זה אומר , להוריד מההקפאה לתוך המקרר, ככה מפשירים לפחות יום לפני בצק עלים. אם לחוץ לך, תוציאי מלוואח קפוא החוצה לעשר דקות (בחום הזה בהחלט יספיק) ותתחילי לעבוד איתו ולקפל.

המנומשת

New member
../images/Emo140.gifהבנתי תודה וכל הכבוד על ההשקעה בחוברות

של פירגה!!אני נכנסת המון לפורום הזה ולומדת המון דברים מהמתכונים שלכם!!תענוג להיות כאן:) אני לא כזאת בשלנית גדולה..מצטערת שאין לי מתכונים לתרום...אך נהנית להיות כאן איתכם:)

אל תדאגי שכרגע אין לך מתכונים לתת לנו

כולם התחילו כמוך ועכשיו יש להם המון מה להציע לפורום

למעלה