שאלת מחקר

האפור

New member
שאלת מחקר

אם הייתם רואים הודעה כמו זאתי, לדוגמה: "קבוצה מצומצמת של אנשים שעוסקים במאגיה ובאומנות החלה בתהליך ייצור (מצומצם וידני) של כלים מאגיים ומיסטיים, בהזמנה אישית. עבודות יד של כלים מאגיים שבנתיים מונים את כלי העבודה המסורתיים של שחר הזהב עם כמובן אופציה להתרחב בכל מסורת וצורך שייעלו לפניהם, כהזמנה אישית כמובן. רוב הכלים יהיהו מייוצרים מעץ אורן מלא, שלא עבר תהליך תיעוש ועיבוד כלומר הוא הישר מהטבע, כמובן שאם תבוא בקשה יש אפשרות להכנה של כלים מזכוכית וברזל, עד מידה מוגבלת כמובן. המחירים יהיהו מוזלים בהחלט, לדוגמה- מטה מעץ אורן עם כיתוב מסויים וגימור בכדי שיחזיק מעמד לאורך זמן+תוספות סמליות מכל חומר שהוא ינוע בסביבות ה10-20 ש"ח, כמו כן לא גלובליים (כל כלי ומוצר ע"פ דרשותייו). והכי חשוב וקריטי הוא שתהליך ההכנה ייעשה בתאום ובקשר מתמיד עם הקונה בכדי שהתוצאה תהיה משביעת רצון לשני הצדדים ובכדי לא ליצור מצב של קטלוג של דברים כי הרעיון הוא בהזמנה מסויימת וספציפית." מה הייתם אומרים, מישהו היה רואה צורך בעניין כזה? נ.ב אני יודע שכבר פירסמתי בשאז"ם פשוט כאן יש יותר סיכויים ליותר חברה לראות, ושלא ייתנפלו עליי יותר מדיי... מאוזן למדיי:)

ToryMaster

New member
המ

למה אני צריכה לקנות כלי מיוחד כשאני יכולה "להמיר" כל כלי שהוא לכלי מקודש/אנערף?

Nizzan Cohen

New member
הממממ...

רעיון חמוד ויפה להפליא
. זה קודם כל... אבל אני לא חושב שאני אזדקק לכאלה מן דברים. אישית.

Diableror

New member
עם מחירים כאלה?

הייתי קונה בשביל הקטע
סתם..אני כעקרון הבנאדם האחרון שהיית קורא לו יצירתי,ולכן אני הייתי שוקל ברצינות לרכוש כלים מעשה אומן,שגם מבין בעסק. Diableror

תמיר302

New member
אחלה רעיון

בשמחה הייתי קונה דברים כאלו במחירים כאלו...לא תמיד אפשר להכין לבד.

Bartal j

New member
לצערי הרב אני ומלאכה לא הולכים ביחד

אני לא כשרונית במלאכה אני די גועה בזה לצערי הרב, , ופעם שניסיתי לגלף עץ נחתכתי ביד שלי מסכין וזה היה חתך עמוק ממש כואב ומלא טיפות של דם (יאק זה עושה לי גועל מלהיזכר בזה ) כל פעם בשיעור אומנות המורה הייתה מכינה לי את העבודה בסוף תוך כדי שהיא מסבירה לי איך להכין את זה וכל זה.. אז כנראה שבלית ברירה הייתי קונה את הדברים האלה ועוד במחיר כזה למה לא? אבל רק אם הם באמת היו מוצאים חן בעיני ומושכים אותי ולא סתם סחורה . מקסימום הייתי מעצבת את זה דרך הציור(אני דווקא לא רעה בציור ) והכל היה מהראש שלי כמו שאני רוצה שזה יראה ואז היתי נותנת לבעל מלאכה להכין לי את זה בהתאם ופשוט משלמת .......

Envenom

New member
אני אומר סבבה ../images/Emo13.gif

אפשר להיות ראשון להזמין?

האפור

New member
אחלה..:)

אני רואה שגם פה התגובות מתחלקות חלק לכיוון שבעד וחלק לכיוו שמוותר. בכל אופן אנחנו דוחפים בכיוון.. אני אשתוק על זה בזמן הקרוב עד שיהיו לנו כלים להדגמה ואחרי זה תתפרסם הודעה רשמית עם יהיה המשך לעניין.:)

P o M i K i

New member
מגניב לאלה!

אני אל אזמין אבל בכל מקרה זה נשמע סבבה של דבר.. חוץ מזה, מי זה אנחנו? והרבה יותר מידי זמן אני ואתה לא דיברנו.. זה צריך להשתנות. עכשיו סידרתי את האי סי שלי..תכנס יותר!

BlaT©

New member
../images/Emo45.gif בהחלט אקנה.

אין לי את האמצעים להכין כזה דבר, ולא לקנות במחיר יקר... זה נהדר.

למעלה