שאלת מחיר

yasming

New member
שאלת מחיר

הבית שאני בונה הוא 210 מטר, 2 קומות והוא כרגע נמצא בשלב שלד {ללא הכנות של צנרת}, קבלן מפתח {שמתמחה באינסטלציה} נתן לי הצעת מחיר של אינסטלציה שכוללת: 2 מרכזיות {אחת לכל קומה} ביובים {3 שלוחות} חיבור מים לשעון חיבור לדוד שמש 3 נק' בגינה הכנה למזגנים {לא כולל צנרת נחושת} כ- 10 נק' בבית. צנרת פקסגול סה"כ 38000 ש"ח.. מה דעתכם??

פיטנגו4

New member
נקודת מים בגינה

לא מחיר, אבל לגבי דרישה מוקדמת: אם הגינה שלך לא פצפונת, ומתוכננת גם מדשאה, אז תדאגי שנקודת המים בגינה, זו שהכי קרובה לאיפה שיהיה דשא, תהיה של 1 צול ולא פחות מזה. שלא יגידו לך "זה לא מקובל". אם תדרשי - זה יהיה. אחרת - ישימו לך 1/2 צול או 3/4. (ההבדל ישפיע על לחץ המים במערכת ההשקיה). עוד טיפים: הוסיפי נקודת מים ליד החניה. אם מתוכננת בריכת נוי - רצוי שתהיה נקודת מים לידה.

avi5199

New member
מחירי אינסטלציה

המחירים ב שח בלי מעמ ליחידה או למטר.

אשבורן

New member
מחירי אינסטלציה

הבית שלי הוא בערך באותו גודל, ובאותו שלב של בנייה. חתמתי על חוזה עם שרברב (יהודי, שעובד בעצמו, ולדעתי אמין), על תוכנית די דומה, בעלות של 20,800 (הוא ביקש 22,000 ש"ח והסכים לרדת קצת). בהצלחה במציאת שרברב טוב וישר.

yasming

New member
הורדתי אותו ל- 25000 ש"ח

זה נראה לכם הגיוני??? אני עכשיו צריכה לחשוש מטיב העבודה?

אשבורן

New member
איכות עבודה של שרברב

אין לי תשובה חד משמעית. במצבים דומים אני מבקש כמה הצעות מחיר, ובוחר על פי אמינות האיש בעיניי, איכות (עד כמה שאני יכול לברר), ומחיר. בדרך כלל אני מעדיף לא לקחת אדם שהסכים להוריד את ההצעה שלו ב 35% (ברור שהוא היה שמח לגבות אותם תמורת אותה עבודה). הייתי מבקש שתי הצעות נוספות מבעלי מקצוע אחרים. בהצלחה

למעלה