שאלת מזגנים ???

daga123

New member
שאלת מזגנים ???

יש לי מזגן תדיראן רצפתי 3 כ"ס ,האם אפשר להחליף רק את היחידה הפנימית למזגן עילי או שחייבים להחליף גם את היחידה החיצונית ?? תודה למשיבים

shoulhadida

New member
התאמה בין יחידה פנימית לחיצונית,

יש לפנות לחברות המבצעות גם תיקונים וגם התקנות, יש צורך לראות את המזגן על מנת שתיהיה התאמה מלאה ,הכוונה לפיקוד דיגטלי ,שלט או מכני,חד פאזי או תלת פאזי, כמו כן יש צורך לקבל הצעת מחיר לרוב זה לא כלכלי עדיף לקנות חדש קומפלט ולקבל אחריות יצרן ומתקין מאשר להיכנס לסיפור חד גדיא שסופו לא ידוע. כאיש מיקצוע לא ממליץ לצאת להרפתקאה, בהצלחה, שאול מזגנים עבודות מיזוג וקירור , חשמלאי מוסמך 0505759995 אזור אשדוד והסביבה,

יקי30

New member
לא הבנתי את הקשר

כל עוד היחידה הפינימית תואמת בגולה לחיצונית מבחינת קרור אין בעייה לשלב כל יחידה חיצונית עם פנימית(מיני,רצפתי,עילי)

shoulhadida

New member
הקשר,

נכון הדבר אין בעייה,אך המרחק בין התאוריה למעשה הוא גדול, ראשית יש למצוא את המשוגע שיבדוק הייטב את הקיים ויתאים התאמה מלאה בין שתי היחידות, לדוגמא מספר חוטי פיקוד מול פיקוד לשלוש מהירויות חיצוניות במעבה, נשאר העניין הכלכלי לדוגמא הלחמות צנרת ניקוז וחשמל שיש צורך לחבר בגובה ולחרוץ את הקיר, שים לב ומצא את הספק שיספק רק יחידה פנימית ושאל מה המחיר בייחס לקומפלט, בקש הצעת מחיר ותבין, מתקינים מבצעים מספר התקנות ביום עבודה ולא מוכנים לדאוג להתאמה שכזו, שוב בהצלחה, לא מבין שאל,

eli44

New member
אפשר !!! עשיתי !!!

לפני כשנה עשיתי בידיוק אותו דבר !!! החלפתי את המאייד (החלק שבתוך הבית) מריצפתי לעילי. בהתחלה המתקינים וכל החברות הגדולות שאליהם פניתי אמרו לי שזה בילתי אפשרי !!! משום מה זה לא נשמע לי הגיוני, אז פניתי ישירות לתדיראן ובאופן די מפתיע הפנו אותי מייד למהנדס הראשי של החברה שאמר לי שאין שום בעיה לבצע את ההחלפה !!! המעבה (החלק החיצוני) הוא זהה בעילי ובריצפתי !!! ואכן עם המידע הזה פניתי לכוכב הקור והם הסכימו לבצע לי את ההתקנה עם אחריות מלאה על המאייד ועל ההתקנה ואף קיבלתי זיכוי על המאייד הישן. אגב לי זה עלה בידיוק חצי מהעלות של מזגן מלא (פנימי וחיצוני) אלי

shoulhadida

New member
אפשר ואפשר השאלה מה המחיר?

אף אחד לא אמר שהדבר בלתי אפשרי, שים לב שנדרש לתת תשובות איזה דגם מזגן?מזגן שמותקן כריצפתי או שההכנה היא עבור ריצפתי דורש חציבה ושינוי בבואנו להתקין עילי. המחיר ששילמת על פירוק והתקנה משום מה לא נלקח בחשבון, כמו כן הזיכוי עבור המאייד הישן לא ידוע, בקיצור אים הדבר לא הישתלם למבצע הוא לא היה מבצע גם במיבצע, בהצעות מחיר יש לבדוק את כל הנתונים ולהשוות את כל הפרטים, בהצלחה וחג שמח,

למעלה