שאלת מורס

lizard

New member
שאלת מורס../images/Emo13.gif

מישהו מכיר סימולטור לאיתותי מורס באינטרנט? אני צריך להתאמן

סקיפר1

New member
הנה אחד:

http://www.teklasoft.com/java/applets/morse/mfiles.htm והנה הרבה: http://www.ac6v.com/morseprograms.htm בהצלחה, רון.

lizard

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

יש לך ולכל שאר באי הפורום טיפים איך ללמוד את כל הא-ב הפונטי והמספרים של המורס? נראה לי משימה לא קלה בכלל

hary_i

New member
הרבה הרבה אימון...

ללמוד את כל האותיות והמספרים של המורס זו אכן לא משימה קלה הדרך היחידה היא הרבה אימונים, עד כדי כך שכל שלט שתראה תתרגם אוטומטית למורס... א-ב פונטי קצת יותר קל אבל גם דורש לא מעט אימון...

lizard

New member
כן הבעיה היא שמי שנכשל

במבחן לא מקבל טיקט. יהיה טוב

סקיפר1

New member
כל שאני יכול לאחל לאנשי הפורום זה

שלא יזדקקו ללימוד מורס. לאיזו מהירות אתה צריך להגיע?

lizard

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אני צריך להגיע ל3 קבוצות של 5 אותיות בדקה. לפחות זה מה שאני חושב. הבעיה שבנתיים בכל האתרים שמצאתי ללימוד זה דורש התקנה של תוכנה על המחשב ומערכת ההפעלה שלי שונה מחלונות. חוץ מזה אני צריך את זה לאיתותי אור ולא קול. אני מקווה למצוא משהו דרך האינטרנט בקרוב, ואם לא אז אולי אבנה לי משהו משלי.

hary_i

New member
אני בזמנו בניתי לבד מכשיר

עד היום יש לי את מפתח המורס, המכשיר עצמו כבר פורק מזמן. והאמת כבר בכלל לא זוכרת את המורס שידעתי א-ב פונטי באנגלית עדיין זוכר לא רע.

סקיפר1

New member
כל שאני יכול לאחל לאנשי הפורום זה

שלא יזדקקו ללימוד מורס. לאיזו מהירות אתה צריך להגיע?

arye9

New member
סימולטור למורס אור

הי מיכה אם לא מצאתה אתר, התחלתי להכין סימולטור, לעת עתה הוא עדיין לא רציני אבל כדאי לבדוק אותו. אם יש הערות לגבי המהירויות וכו' אשמח שמוע בכדי לתקן. בכל מקרה הוא צריך עדיין לעבור שיפורים בהצלחה בקורס אריה הקישור עדיין לא מחובר לאתר כך שמי שירצה יכנס מכאן

lizard

New member
אריה תודה רבה.

עושה רושם שיש לך עוד על מה לעבוד. אבל יגול להיות שזו גם בעיה אצלי. אני אבדוק את זה מול חלונות בהקדם האפשרי. אני יכול להבטיח לך שאם אתה תצליך לארגן את זה מגמת סיפון בקורס הנוכחי (ובתקווה בכל הקורסים הבאים) יודו לך מאוד
אם הייתי יודע לתכנת בJAVA הייתי עושה את זה בעצמי

arye9

New member
ראיתי את הבקשה שלך

ומהרתי, כן צריך באמת עוד לעבוד על זה הרבה אבל אשמח לשמוע הערות ביחוד לגבי המהירות. האמת שבניתי לפני מליון שנים תוכנה כזאת ב QBASIC.

למעלה