שאלת מוקפאים...

גאיה30

New member
שאלת מוקפאים...

נשארו לי 2 מוקפאים מהשאיבה השניה. בשאיבה הראשונה לא היו מוקפאים, כך שאני לא יודעת מהו התהליך... מישהי יכולה להסביר לי את הפרוטוקול (אני יודעת שהוא משתנה מאישה לאישה, אבל בכלליות). אני לא רוצה לעשות יותר מחודש הפסקה, לכן אנ לא יודעת מתי להתחיל להציק למחקה - עם הופעת המחזור, לפני..... תודה, רק בשורות טובות.

תמר27

New member
תשובה קרה ../images/Emo121.gif

פרוטוקול של החזרת מוקפאים מתחיל תמיד מיד לאחר קבלת המחזור. יש סוגים שונים של פרוטוקולים - תלו מהי הבעיה המקורית. אני מתעצלת לכתוב הכל, אבל הבאתי לך קישור, שיש בו בפירוט רב את כל האופציות. בהצלחה.

Endless Rain

New member
תשובה

בעקרון יש שתי דרכים להחזרת מוקפאים: 1. החזרה על מחזור טבעי - לא לוקחים שום תרופה, רק עושים מעקב זקיקים ומחזירים את המוקפאים אחרי הביוץ - לעתים מוסיפים תמיכה של פרוגסטרון. 2. החזרה כאשר את עדיין על דיכוי - מ-3 ימים בערך אחרי המחזור מתחילים לתת אסטרוגן (פרוגינובה או אסטרופם) - עושים אולטרסאונד ביום ה-12 וכאשר הרירית טובה מחזירים את העוברים, ומוסיפים תמיכת פרוגסטרון. בהצלחה!

עמית@

New member
יש לך מחזור טבעי?

אם כן- ניתן החזיר אותם יומיים אחרי הביוץ, הכי קל ונוח. אם אין מחזור טבעי- יוצרים "דמוי מחזור" על ידי הכנה אסטרוגנית של הרחחם (גידול רירית) וכשהיא בגודל הנכון- נותנים פרוגסטרון ע"מנת שתחליף פאזה- ומחזירים את העוברים (לפעמים נותנים איקקלומין כדי ליצור ביוץ)

למעלה