שאלת "מה קונים":

שאלת "מה קונים":

ובכן, מה קונים לחברה טובה שילדה בן שלישי? ציוד כבר יש, בגדים יש, וסתם פיצ'יפקעס גם. אולי אתם יודעים אם המציאו משהו חדש בתחום בארבע השנים האחרונות?

גנגי

New member
שואלים אותה מה היא הכי רוצה

או צריכה. היות שהיא החברה הטובה שלך, היא בטח תענה על זה בכנות. ותמסרי לה נשיקות ממני.

צימעס

New member
יש פטנטים חדשים בתחום המנשאים

יש ספרי ילדים שמודפסים על קרטון. אני לא מצליחה להזכר בשכלולים אחרים (שלא מצחיקים אותי). אבל באמת הכי טוב? דברים לאמא (ספר, דיסק, בגד) או דברים שמקלים על התנהלות המשפחה. כמה סירים מלאים באוכל, שעות בייביסיטינג על הגדולים, שעות שהיה עם הרך הנולד לטובת מקלחת/התאווררות/טיול בגינה עם הגדולים/שינה, מנקה לבית. וכמובן -

שאלתי אותה. ../images/Emo13.gif

התברר שהיא רוצה טרמפולינה. אבל- יש לי עוד חברה, פחות קרובה, שגם עומדת ללדת ילד שלישי, כך שאשמח לקבל עוד רעיונות אם יש.

maybesure

New member
מנוי :

על "הורים וילדים" לחדר כושר לכמה חודשים אחרי הלידה. לפעילות לאם ולתינוק. ספר חדש בנושא תינוקות. אלבום מעוצב לתינוק החדש. ותמיד כייף לקבל גם: בגד חדש, מגבת ענקית חדשה, שמיכת תינוק חדשה וכל ציוד שאולי יש בבית אבל התיישן כבר כייף לקבל חדש.

צימעס

New member
לא קונים מנוי על עתון הורים "רגיל"

להורים ותיקים. האמת? כל הרשימה שלך לא היתה משמחת אותי. ככה זה. יש כל מיני אנשים.

maybesure

New member
יש לי חדשות בשבילך:

אני מניחה שכתבת מנסיון, ובוודאי יש לך כבר מס' ילדים.. אני עד היום קוראת כתבות בנושאי בריאות וחינוך, לא לתינוקות אמנם, כי ילדי בוגרים, אבל אף פעם לא מזיק ללמוד עוד משהו בחיים. גם בילד שני/שלישי/רביעי יש עוד המון מה ללמוד. קפצי לבקר בפורומים של הורים לילדים בכל הגילאים ותראי כמה מידע חסר להם שם, גם בהיותר משפחה של יותר מילד אחד. לגבי שאר הרשימה, לכל אחד התקציב שלו. אני מניחה שאותך הייתה מספקת חופשה משפחתית בחו"ל... נו.. מילא, יש אנשים שלא יודעים להנות מהדברים הפשוטים של החיים

צימעס

New member
להפך

ברור שאני קוראת! עתוני ההורים הרגילים בד"כ שטחיים לי מדי. שאפרט למה אני לא רוצה מהשאר? חדר כושר לכמה חודשים אחרי הלידה. לא משתמשת, לא אוהבת. כשכן עשיתי פעילות גופנית, העדפתי הליכה/ריצה. לאחרונה גם כדורגל/כדורסל עם הילדים הולך טוב. לפעילות לאם ולתינוק. לא עושה לי את זה. ספר חדש בנושא תינוקות. הסיפריה שלי די עמוסה, וסלקטיבית. האמת אם חברה קונה לי לטעמי, זו מתנה מאוד מוצלחת. אלבום מעוצב לתינוק החדש. לבושתי, אנחנו לא מגיעים ללסדר תמונות באלבום. ותמיד כייף לקבל גם: בגד חדש, אני מסתפקת ביד שניה. מגבת ענקית חדשה, אין מקום בבית. שמיכת תינוק חדשה כנ"ל. יש טונה. וכל ציוד שאולי יש בבית אבל התיישן כבר כייף לקבל חדש או. כאן אני מעדיפה בלי מתנה (ולהמשיך להשתמש בישן), ולא כי אני מעדיפה טיסה לחו"ל. פיספסת אותי בגדול. הסיבה שטרחתי לציין שכל הרשימה שלך לא מתאימה לי היא כדי שאנשים ידעו שגם דברים שכאילו "מתאימים לכולם" לא תמיד כאלה
(למשל - זר פרחים ליולדת, או - ישמרני האל - אריזת שי של קרמים)

maybesure

New member
סליחה.. את היולדת?

למה לכתוב בשמה? בעיני הכי מתאים כסף וכך אני נוהגת באירועים. אבל כשרוצים להביא משהו שיישאר כמזכרת לזמן ארוך, אני מבינה גם את אלו שיעדיפו להגיש מתנה. אגב.. גם לי חדר כושר לא מתאים. רק היא מכירה את החברה ויכולה לבחור. אין סיבה לשלול בשם כולם.

צימעס

New member
מסבירה שוב:

כתבת רשימה נאה של הצעות למתנה. לגבי חלקה ציינת שכל אחת תשמח לקבל את זה. אז הערתי שגם הרשימה שלך, שנראית "אבסולוטית", לא מתאימה לכל אחת. (ומובן שלא שללתי בשם כולן. בטוח יש כאלה שכן יהנו ממתנות מהרשימה שלך) רק רציתי להזכיר שתמיד צריך לוודא שזה מתאים.

maybesure

New member
תקראי שוב

לא כתבתי בשום מקום "שכל אחת תשמח לקבל את זה" כתבתי רק שכייף לחדש. אם כבר מצטטים..אז להשתדל במדויק. וגם: לא כתבתי שלא צריך לוודא, תמיד רצוי לוודא במידת האפשר, ואם כבר לוודא-הכי טוב לשאול את היולדת.. ולא אותנו. אחרון: לשלול אותי היה נראה קצת יותר טוב אם היו לך גם אי אלו רעיונות

shellyland

New member
מזל שטרחת לציין.

אחרת באמת עוד הייתי עלולה לחשוב שאולי דברים שמתאימים לכולם מתאימים גם לך.
נכון טוב שלא היו ברשימה בקבוקים חדשים? אה! נזכרתי! כשדודה לשי היתה בארץ היא רכשה בהתלהבות רבה מוצצים פטנטים כאלה שאפשר לתת איתם תרופה לתינוק (לא לתינוקות שלך, צימעס). זאת נראית לי אחלה מתנה!

shellyland

New member
מחממי רגליים?

חבילת ענק של טיטולים תמיד תשמח כל יולדת שהיא לא צימעס.

למעלה