שאלת מגפיים

foofoo77

New member
שאלת מגפיים

עוצו לי עצה
כשהייתי בהריון של פיציק רכשתי במיטב שקלי מגפיים של קמפר בעלות מופרכת בעליל של 700₪.
הלכתי איתם כל החורף של ההריון.
אחרי הלידה בואך החורף כבר לא יכולתי לנעול אותם הם הורגים לי את הרגלים מכאבים (באיזור של מפרקי הבהונות ברגלים)
מצד אחד אני יכולה להעביר הלאה (ולא חסר למי) אבל כואב לי הלב כי אני מאוד אוהבת את המגפיים וכואב לי הלב על 700 ₪ שילכו בעצם לפח (המגפיים חדשים לגמרי).
פניתי לחנות לייעוץ , היה שם בחור שלא יכל לשפוך אור על המצב או לייעץ.
מה הייתם עושים?

אולי סנדלר?

אני זוכרת שכשאמא שלי היתה קונה נעלים שהיו מכאיבות לה היא היתה משאירה אצל הסנדלר והוא היה מרחיב אותן בעזרת מכשיר מיוחד...

s h i r i 1

New member
מעבירה הלאה וקונה את אותו הדגם

בחצי מידה / מידה יותר.
זו תופעה מוכרת שבמהלך ההריון עולים במידה בנעלים. קראתי על זה פעם הסבר שלם ואני עצמי עליתי בחצי מידה.
חבל לסבול לדעתי.

foofoo77

New member
אין מנוס

ידעתי שזו התשובה ..... נלך השבוע לקנות חדשים.

yoyo10

New member
יש לי נעל שלהם כבר 7 שנים

אומנם עקב רק ליציאות אבל בכל זאת
אחרי הלידה האחרונה לא מסוגלת לנעול אותן קניתי חדשות של טבע נאות (אין קמפר סביבתי כרגע)

פלגיה

New member
כואב הלב

אבל אני גם ברגיל לא הולכת יותר מעונה עם מגפיים/נעליים. תגידי לעצמך שזה מחיר ההריון, ותעבירי אותם הלאה. כל יום שהם נשארים בבית, את רואה אותם ואוכלת את הלב, וזה יותר חבל.

foofoo77

New member
אני הולכת שנים עם אותם זוגות הנעלים

יש נעלים שבאמת לא מחזיקות יותר מעונה 2 (בעיקר כפכפים למיניהם) אבל מגפים מחזיקים לי בכיף גם 10 שנים ולכן אני פעם ב 10 שנים קונה זוג אחד עמיד כי כשיש לי מגפים טובים אני לא מסתכלת אפילו על אחרים .

© RoNa

New member
איך 10 שנים?!

היום עושים את הכל כך שמקסימום תוך 3-4 שנים הם יתפוררו.
כל הנעליים שלי, גם האיכותיות יותר לא מחזיקות כל כך הרבה שנים ולא משנה של איזה חברה.

foofoo77

New member
יש לי זוג טימברלנד בן 13 אני חושבת

הוא עכשיו מתחיל להתבלות.
חוץ ממנו יש לי זוג UGG בן 6 וגם הוא עדיין סבבה לגמרי.
סנדלים וכפכפים מחזיקים לי 3 שנים בשקט .
אני לא הורסת נעליים , מה שכן הולך אצלי הרבה יחסית אלי זה נעלי ספורט כי אצלי הן בשימוש אינטנסיבי אז פעם בשנתיים אני מחליפה נעלי ספורט.

s h i r i 1

New member
ugg
מחזיקות מעולה

אצלי היון בשימוש אינטנסיבי 6 שנים ועכשיו קניתי חדשות (אם כי עדיין ניתן ללכת עם הישנות)

שירי, את הולכת איתן גם בשלג?

הן לא נהרסות לך? קניתי עכשיו זוג חדש ואני תוהה אם לשלג לקנות זוג נוסף או להסתפק בזוג ה-UGGs ולקוות שלא יהרסו.

s h i r i 1

New member
אני לא הולכת איתן בשלג

כי הן באמת לא מתאימות לשלג כבד.

בשלג אני הולכת עם Hunter ועם גרביים טובות.
ממליצה עליהן בחום. לא זולות, אבל מחזיקות מעולה ושוות כל דולר (איתן כבר שנה שלישית)

krina

New member
גם אני.

היציבה שלי שוחקת עקבים נורא מהר ובאופן כללי עד עכשיו לא היה לי מקום נורמלי לנעליים, אז הן נשמרו בערבוביה שלא תרמה להארכת חייהם.

ענתוש 24

New member
גם אצלי

נעלי ספורט של נייק כבר 7 שנים
מגפיים מעור 4 שנים
בדרך כלל הסיבה שהם לא מחזיקים יותר מזה פשוט כי לי בא להתחדש..

פלגיה

New member
אז תגידי לעצמך שיש נשים שהורסות נעליים

וזה בעיקר עניין של כובד ההליכה, כך שהגיוני שהריון "מבלה" נעליים.

לי יש מגפיים של סקצ'רס שמחזיקים

מעמד יפה בשימוש יומיומי כבר 4 שנים והם לא מראים סימני שחיקה.

foofoo77

New member
היום הייתי בחנות של אוריגינלס

דיברתי עם הבעלים, מדדתי ugg שמתאימים גם לגשם (ולא היתה מידה) בכל אופן הוא הציע שאביא אליו את המגפיים ונראה מה אפשר לעשות.
שתי בעיות 1. נדלקתי על ה ugg שמדדתי
2. גם מחר יום גשום בטירוף. היום כבר הגעתי לדמעות מרוב כאבי רגלים עם המגפיים.

כ"כ מזכיר לי את עצמי

בהמון סיטואציות דומות, למשל במסעדות, שגם אם אני שבע באמצע הארוחה, אני אסיים אותה רק בגלל ששילמתי...

למעלה