שאלת מבינים

ronnia

New member
שאלת מבינים../images/Emo61.gif

אני רוצה לקנות אופניים, בלי רמה ושאני אוכל לשבת עליהם בגב זקוף הם צריכים לעזור לי לעשות את הדרך יומיום מגבעתיים לת"א בקלות.
שאלתי, מה אתם ממליצים
כמו כן, אני מוגבלת בתקציב
, וכמובן האידאל: לשלם כמה שפחות, בלי לקנות חארטה. לסיכום: לא רוכבת מקצועית, אבל רוצה לרכב על אופניים.
שאלתי הנוספת, איפה אתם ממליצים לי ללכת לקנות
(באזור ת"א-ר"ג- גבעתיים.) ובתודה מראש לכל הסייענים
רוני

ronnia

New member
אה, כן, נזכרתי גם ש..

בכייייף משומשות. אבל איפה מוצאים אותן

idonoach

New member
יש פה לוח...

יש פה באתר לוח למשומשים ובאתר הרים תוכלי למצוא כמעט הכל www.harim.co.il

Amir CTC

New member
2 אופציות

חפשי אופני עיר- CITY BIKE, או אופני הרים ב"קונפיגורציה" עירונית, כלומר אופניים נוחים יותר.

קודם כל, חברה מוכרת...יש המשך

גם אם אינך רוכבת מקצועית, חשוב מאוד לקנות אופניים מחברה מוכרת- שיש לה "אבא", ולא אופני "מדבקה". זה לא מוכרח להיות יקר, אבל עדיף לשלם עוד טיפה ולקנות משהו טוב ועמיד. זכרי: זול=יקר בסופו של עניין. לגבי חנויות: רח' החשמונאים בתל-אביב, יש בו 3 חנויות די קרובות אחת לשניה. בהצלחה.

eni9ma12

New member
אני ראיתי אופני נשים של VISION...

אופניים שנראות לי יתאימו "למשימה" הזאת... הפרטים לגבי איפה ניתן למצוא אצלך בפרטי...

ronnia

New member
../images/Emo51.gif

אני אקפוץ מחר לחשמונאים ואתחיל בחיפושים

meshoamam

New member
ברמת-גן

יש את אופני משיח...רחוב ז'בוטינסקי קצת לפני משטרת מרחב דן (למי שבא מאיילון). אני את הקניות והטיפולים עושה אצלו...בחור טוב...

omercupp

New member
לפי הבנתי יש שתי אופציות אמיתייות

1. אופני נוחות (COMFORT). 2. אופני עיר (CITY BIKE). בשני הסוגים המוזכרים צורת הישיבה היא זקופה. בשני הסוגים (במותגים ידועים) יש הן בולם קדמי והן שכוך של מוט האוכף. אומנם רכישה כזאת תהיה בסביבות ה 1700 ש"ח. אבל היא כדאית. האופניים נוחים בצורה יוצאת דופן. גשי לאחת מהחנויות המקצועיות (בת"א) ושאלי. בהצלחה.

AVZIV

New member
אופניים זולות, אבל טובות

הי רוני, קודם כל - ברוכה הבאה ! שנית, ב - 600 ש"ח (בערך) ניתן לקנות MARIDA, שיתאימו מאד לצרכים שלך, גם תהני מאופניים חדשות עם אחריות, וגם תחסכי זמן ויזע בחיפושים אחר יד שניה. חפשי חנות של "רוזן ומינץ" באיזור מגוריך. אל תשכחי לשמור עוד ~300 ש"ח לקסדה ומכנס רכיבה! בהצלחה, זיו

למעלה