שאלת מבחנה

מצב
הנושא נעול.
שאלת מבחנה

שאלת מבחנה
יש לי שאלה - אני רוצה לעשות בדיקה גנתית לתורמת שלי למחלת x שביר, מהרנגיס אמרה לי בזמנו שה יכולים לשלוח את המבחנה לארץ לאיזה מעבדה שנגיד הם. בררתי במעבדות זר . יש פה משהו שעשה את הפרוצדורה הזו? איך? תודה מראש

ayoosh

New member
לא יודעת על אפשרות שהם ישלחו

שאלת מבחנה
יש לי שאלה - אני רוצה לעשות בדיקה גנתית לתורמת שלי למחלת x שביר, מהרנגיס אמרה לי בזמנו שה יכולים לשלוח את המבחנה לארץ לאיזה מעבדה שנגיד הם. בררתי במעבדות זר . יש פה משהו שעשה את הפרוצדורה הזו? איך? תודה מראש
לא יודעת על אפשרות שהם ישלחו
ישירות, אבל כן יודעת על אפשרות להביא בעצמך מבחנה לארץ...

לא מכירה את אופציית השליחה אבל

שאלת מבחנה
לא מכירה את אופציית השליחה אבל
אולי עדיף שישלחו אלייך ואת תקחי את זה למעבדה, אולי זה שטויות אבל כך תדעי בוודאות שאכן זה הגיע והכל בסדר ולא תצטרכי לרדוף אחרי זה. בכל מקרה הייתי מתייעצת עם מהרנגיס אולי היא עשתה את זה פעמים רבות ויודעת את הפרוצדורה.

gadigad

New member
פשוט מאוד!

שאלת מבחנה
פשוט מאוד!
היי השבוע עשיתי זאת. חזרנו מפדיוס עם שתי מבחנות המכילות דם של התורמת. את המבחנות שמרנו בצמוד לקרחון כל הטיסה ובקרור כשהגענו הביתה (אגב, את הקרחון שלחנו לשיקוף בשדה התעופה, אך לא את המבחנות כמובן...). אחרי מספר ברורים, הדרך הפשוטה ביותר לבצע את הבדיקה ל-X שביר הייתה לגשת למכון הגנטי בתל השומר ולהסביר להם שזוהי דגימת דם של תורמת הביצית. הבדיקה תרשם על שמך, בציון הערה שזוהי לא בדיקה שלך... בהצלחה

תודה על המידע החשוב

פשוט מאוד!
היי השבוע עשיתי זאת. חזרנו מפדיוס עם שתי מבחנות המכילות דם של התורמת. את המבחנות שמרנו בצמוד לקרחון כל הטיסה ובקרור כשהגענו הביתה (אגב, את הקרחון שלחנו לשיקוף בשדה התעופה, אך לא את המבחנות כמובן...). אחרי מספר ברורים, הדרך הפשוטה ביותר לבצע את הבדיקה ל-X שביר הייתה לגשת למכון הגנטי בתל השומר ולהסביר להם שזוהי דגימת דם של תורמת הביצית. הבדיקה תרשם על שמך, בציון הערה שזוהי לא בדיקה שלך... בהצלחה
תודה על המידע החשוב
ידוע לך לגבי שליחה של המבחנה לארץ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה