שאלת לימודים

פפיני

New member
שאלת לימודים

שוב שלום לכולם. אני שוב צריכה את עזרתכם בעניני לימודים. קיים מקום שנקרא "מכללת הבית" ברמת החייל. המקום מציע מסלול של עיצוב מטבחים ומסלול רב תחומי של עיצוב מוצר, רהיטים ופנים. לכאורה המסלול הרב תחומי מאוד מפתה כיוון שזה יום בשבוע למשך שנה, אבל אני לא בטוחה לגבי רמת הלימודים שם. האם מישהו שמע על המקום ויודע עליו משהו שיכול לקדם אותי בעניין. או האם משהו יודע על מקום שבו ניתן ללמוד קורסים בודדים בנושא עיצוב המוצר ועיצוב רהיטים.

papricahome

New member
לא מוכר לי המקום,אבל..

הייתי מציאה לך ללכת ללמוד טוב תוכנת תלת מימד במקום שמלמד גם תוכנות ועל הדרך נותן טיפים לגבי עיצוב,כי בכל מקרה,בכל בי"ס של שנה,לא תצאי ממש עם כל הידע שניתן לרכוש במשך 4 שנות לימודים אינטנסיביים. בהצלחה, יפעת שגב

פפיני

New member
לימודים

ברור לי שבשנה אחת אני לא אצא מעצבת. כרגע אין באפשרותי ללכת ללמוד בצורה מסודרת לתואר, למרות שהייתי רוצה לעשות זאת ולכן אני חייבת להסתפק בחלופות קצרות יותר וכאלו שאינן מתנגשות לי עם העבודה. עשיתי הרבה ברורים ויש הרבה מקומות שמלמדים עיצוב פנים לתעודה ומעט מקומות שמלמדים עיצוב תעשייתי, אבל אז רק לתואר. לכן ההתלבטות שלי. בכל מקרה אני מודה לך על התגובה המהירה ואם את יכולה לכוון אותי בצורה יותר ספציפית אני אודה לך מאוד.

את יכולה לנסות

באסכולה או במכון אבני יש להם לימודי ערב תוכלי ללמוד שם ותוך כדי לעבוד. אגב,גם אני כסטודנטית בבצלאל,עבדתי כל אותן שנים,וכך רוב הסטודנטים. זה בסדר,חיים עם זה. יפעת

למעלה