שאלת לילה......

shelycat

New member
שאלת לילה......

בהמשך לשאלות החמות והחמים נעבור לנושא המתבקש הבא: גיסים גיסות (אחים/אחיות): יש לכם? כמה? איך הם קיבלו את בני הזוג שלכן/ם? האם החתונה שינתה משהו ביחס שלהם אליכן/ם או אל בני זוגכם? במקרה שלי: בין אחי ועמית היה קליק מיידי מהרגע הראשון ולמרות שיש בינהם 8 שנים הם חברים טובים דבר שמאוד עוזר ליחסים שלי עם שניהם כי זה מאפשר לבלות זמן שלושתינו ביחד (לאחרונה ארבעתנו-לאחי יש חברה חמודה). לגבי גיסתי היא די מההתחלה לא אהבה אותי כי "גנבתי" לה את אחיה למרות שהיה שלב שהיא כאילו אימצה אותי כאחותה ואז זה עבר לה, בכל אופן אני לא מתרגשת היא לא אוהבת אף אחד אז אני לא יוצאת דופן, ובאופן כללי אנחנו די מתעלמות זאת מקיומה של האחרת (היא אפילו לא אמרה לי שלום בחתונה שלי!!).

הילית*

New member
אצלנו המצב די אידיאלי

אני מאוד אוהבת את הגיסים שלי ואת הבעל של אחותו וכמובן את בנם המתוק. יש פרגון הדדי של שני הצדדים והרבה חום וגם אחי מסתדר טוב מאוד עם בן זוגי ואפילו אמר לי כשהודענו שאנחנו מתחתנים שהוא מרגיש אל בני זוג כמו אל אח...

אצלנו...

ללירון יש אח ואחות , אני לא רואה אותם הרבה כי הם לא גרים קרוב אילנו אבל היחס מצויין. לירון מסתדר עם 2 אחים שלי כאילו הם שלו, הכל חופשי , וממש כייף לנו.

שמופית

New member
גם אצלנו המצב נחמד....

לי יש אחות ואח, שמתים על תמיר. אחותי הקטנה גדולה ממנו בשנה, הם נוסעים ביחד ברכבת בבוקר ומסתדרים מצויין. לתמיר יש אח גדול (בגילי), נשוי עם תינוקת ועוד אח צעיר בצבא. האח הגדול ומשפחתו גרים באמריקה, כך שאין הרבה מגע אבל כשהם בארץ, אנחנו כולנו מסתדרים מצויין. (וכשהתחלנו לצאת, תמיר "גייס" אותם לצידו, כדי שאמא שלו לא תיבהל מדי שהוא יוצא עם מישהי שמבוגרת ממנו ב-4 שנים - והם תמכו בנו).

אתי@

New member
אני אוהבת את האחים של רונן כמעט

כמו שאני אני אוהבת את האחיות שלי... אמנם בשנים הראשונות לא היה ביננו קשר מיוחד, אבל זה בגלל שהם היו ילדודס, מקסימום נערים מתבגרים עם השטויות של הגיל. עכשיו כשהם כולם בוגרים, אני מתה עליהם. "מלח הארץ" - זה עליהם... לרונן יש גם אחות קטנה בת 8, מתוקה מאוד, אבל מפונקת בצורה בלתי נסבלת. האחיות שלי משוגעות על רונן. האחות האמצעית שלי, הייתי אומרת שאולי כמעט מעריצה אותו (אבל מסווה את זה באלגנטיות). האחות הקטנה שלי מתה על רונן, יש להם נושאים משותפים (לגו, כדורסל...). היא גם ילדה מקסימה ומיוחדת במינה, והוא כ"כ טוב עם ילדים שזה פשוט שילוב מנצח.

אצלנו...

אני בת יחידה. לגיא יש אח ואחות. אחותו בת 15 והיא מקסימה ביותר, אנחנו מסתדרות מעולה! אח שלו הוא בן 22, די סגור, וגם עם גיא הוא בקשר די שטחי. כנ"ל גם איתי. הוא מ"הגברים הקשוחים" האלה ששום דבר לא מרגש אותם ושום דבר לא אכפת להם. הוא תמיד מנסה להרגיז אותנו בויכוחים פוליטיים ואמירות שוביניסטיות. טוב, הוא לא כזה נורא כמו שיצא. פשוט לא הטיפוס שלי בכלל

אופה3

New member
איזה נושא רגיש וגם כאוב

יש לי שמונה גיסים וגיסות, אם כולם אני מסתדרת יפה מאוד, חוץ מגיסה אחת, שאלוהים יסלח לי אני לא סובלת אותו, לא יכולה להיות איתה באותו החדר, והאמת היא האחות הכי קרובה לבעלי, הם כל כך קשורים, שבא לי להקיא מזה הוא כל הזמן שואל בעצתה, ומתייעץ איתה ומשתף אותה בבעיות שלנו, וכאלה,וכל הזמן הוא בכלל לא ידע שאני שונאת אותה, עד שיום אחד ישבתי ופתחתי בפניו את כל הקלפים, ואמרתי לו שאני לא סובלת אותה וכאלה, ואז הוא רב איתי ריב רציני, אבל לפחות הוא מכבד את הבקשה שלי לא לסבול אותה ולא להיות איתה באותו החדר, אם לא בא לי אבל בזמן האחרון, במיוחד אחרי החתונה, היא השתנתה, כנראה שהבינה שהיא לא יכולה לנצח אותי, וכבשתי את ליבו, והוא שלי ורק שלי, שלי שלי אז היא קצת יותר נחמדה ונסבלת, ואני קצת פחות תוקפנית ורגועה, אז זה כנראה יוצא לטובה אבל חוץ מזה אני מסתדרת עם כל המשפחה שלו בסדר גמור, והוא מסתדר עם המשפחה שלי נהדר שלכם האופה

ashlaya

New member
יש לי גיס וגיסה

תמיד היחסים היו טובים מרחוק ומאז ההריון הכל השתנה הם ממש התקרבו אלי מאז..כל הזמן מפנקים במתנות קטנות דואגים לשלומי ואפילו שיחות נפש... כנראה ככה זה שמביאים למשפחה את הנכד הראשון ...

Ronnie*

New member
אצלנו בסדר גמור...

לי יש שתי אחיות קטנות, שמסתדרות עם אורי מצוין. הגדולה יותר, בת 21, ממש קרובה אליו. גם לאורי יש שתי אחיות - הקטנה היא שותפתי לשופינג ועזרה לי המון בהכנות לחתונה (בעיקר השמלה והנסיונות של התסרוקת והאיפור), ואני מאוד אוהבת אותה. גם את הגדולה אני מאוד אוהבת ויש לה שני ילדים מקסימים שאני מטורפת עליהם.

נופר30

New member
אצלנו

לשלומי יש שני אחים ואחות עם האחות והאח הקטן אני מסתדרת נהדר האח הגדול חיי בארצות הברית ולכן הקשר שלי איתו לא משהו אבל כשהם פה אז מסתדרים אחותי גרה גם בארצות הברית ושלומי לא מכיר אותה בכלל מידי פעם הוא מדבר איתה בטלפון

תוכי

New member
אצלנו.....

לי יש 2 אחים תאומים בני 13 שמאוד אוהבים את בעלי ולבעלי יש 2 אחיות שאני לא ממש אוהבת בתחילת הקשר ועד יום הנישואין עשו הכל כדי לפריד בנינו האמת שעכשיו העיניינים די הסתדרו אבל, שומרים מרחק גם בעלי מעדיף לשמור מהן מרחק

fila

New member
.................................../images/Emo9.gif

לי יש רק אח אחד והוא בסכ"ה בן 23 ושמעון בן 36 ככה שאין הרבה משותף בניהם חוץ מזה ששניהם באטרף של נקיון ה-
שלהם..... אבל הם מסתדרים ממש טוב
לעומת זאת לשמעון יש עוד 8 אחים ואחות אחת - סכ"ה 10 ילדים! וברור שאני לא בקשר עם כולם חלקם מבוגרים ממני במלא שנים והצעיר ביותר הוא בגילי אבל הוא - איך אני יגיד את זה בצורה עדינה ביותר? - אין לי מה לדבר איתו, בכל פעם שאני מחליפה איתו איזה מילה אני שואלת את עצמי איפה? איפה?הוא היה כשחילקו שכל? האמת היא שנורא חבל לי שזה ככה אבל אני לא מתחברת לאף אחד מהם, זה ממש דוגמא לכך שאנשים באים מעולמות שונים לחלוטין ונורא קשה למצוא משהו שמקשר... אחותו זה סיפור בפני עצמו
היא נחמדה וחברותית ונחמד איתה באמת אבל היאמנהלתבכל רמ"ח איבריה ואני מתכוונת ממש מנהלת הי א"מארגנת" את כולם "מייעצת" לכולם "אומרת " לכולם מה לעשות והיא ניסתה לא פעם לעשות את זה גם איתי עם שמעון היא מצליחה לפעמים והאמת היא שזה גרר לא פעם מריבות ביננו במיוחד כשגיליתי שיש לי שושבינה בחתונה שסדר היום שלי בחתונה כבר אורגן שסגרו לי סלון כלות שלא בנוכחותי ושלשושבינה שלי עושים אלבום מעוצב.... היו עוד כמה דוגמאות שממש מצעבו אותי להזכר בהו.... בכל אוםן דיי ניטרלתי את ההשפעה שלה או של כל אחד אחר עלינו ואני שומרת על יחסים טובים אך רחוקים מספיק כדי שאף אחד לא יתערב לי בחיים.

למעלה