שאלת לא תם .?

ELIELI22

New member
שאלת לא תם .?

מישהו יכול לתת לי מראה, מקום שעושה סדר במונחים הבאים : תכנות מונחה עצמים , שפה אימפרטיבית ,תכנות מונחי אירועים , תכנות פרוצדורלי , שפה מונחית משימות , שפה עילית, שפת סף , ועוד מונחים לגבי סוג שפה . נראה לי שזה יהיה משהו שכדאי לטגלן (שאלות נפוצות וכו'). יום טוב .

vinney

Well-known member
היי, יש קומונת שפות תכנות, לא?../images/Emo13.gif

איפה גל ואהד כשצריך אותם?

ELIELI22

New member
העליתי שם שאלה או שניים ...

ו.. הרגשתי שאני קצת מפריע ... נראה לי הם מתענינים בנושאים המעמיקים יותר ושאלות שטחיות לעיתים נראה כי הן מלאות אותם .

Fractal

New member
אתה בהחלט לא מפריע

גם אם אתה מעלה שאלה ואף אחד לא מתייחס; אל תקבל את זה כאילו אתה מפריע. תרגיש חופשי להעלות שאלות שאתה חושב שקשורות למהות הקומונה, בטוח שחלקן יעוררו דיון. אני אישית קצת עסוק לאחרונה ולכן משקיע פחות, מקווה שזה ישתנה בקרוב.

ELIELI22

New member
או קי .. אעשה זאת !

יום טוב . צר לי שאנשים רואים תכנות כקידוד בלבד.

ELIELI22

New member
מושית ויקיפדיה לא תמיד מגדיר נכון ..

לדוגמא: תכנות מחשבים (לרוב מכונה בקצרה תכנות, או לעתים קידוד) הוא תהליך הכתיבה, הבדיקה והתחזוקה של קוד המקור של תוכנית מחשב. נו באמת את אני מקווה לא חושב/ת שתכנות זהו קידוד .

moshit75

New member
אתה יכול למחוק את זה אם אתה רוצה

זה נראה לי חסר משמעות, מה גם שההגדרה עצמה נכונה ומלאה.

Fractal

New member
CTM

מצורף לינק לגרסת PDF של הספר; תמצא הרבה מעבר לרק מונחים. בספר מוגדרות שפות-סף (ליתר דיוק kernel languages) בסדר עולה של כח ביטוי. על הגרעין בנויה השפה עצמה, כאשר הגרעין עצמו גם חלק מהשפה, ועל כל שפת-גרעין מראים גם אילו פרדיגמות מתאפשרות; נוצר קשר בין אלמנטים בשפה לבין פרדיגמה. לינקים: Categorical list of programming languages

למעלה