שאלת כתפיות

TheSunshine

New member
שאלת כתפיות

מצרפת ציור של השמלה שלי כפי שכבר שמתי פה פעם בעבר למי שלא זוכר (בערבון מוגבל). הוספתי לה כתפיות רק אינני מצליחה להחליט איך לסיים אותן. לדעתי הכי יפה זה חיבור שלהן מאחורי הצוואר ואז זה משאיר את הגב נקי (שתי האופציות הנוספות הן כתפיות רגילות ישרות או שמצטלבות מאחורי הגב). העניין הוא שאז זה קצת בעיה עם משהו לצוואר. כנראה שאלך על קולר בעובי כס"מ אחד שמעוטר בחרוזים עדינים כמו בשמלה (כי שרשרת זה נראה קצת מקושט מדי עם השמלה - בגלל החרוזים המשולבים). מה אתם אומרים על שילוב של קולר עם כתפיות שנפגשות מאחורי הצוואר?

natnati

New member
גם אני באותה התלבטות

גם המחוך שלי עיני חתול וגם לי הם המליצו על כתפיות. מאוד רציתי בלי כתפיות ושרשרת יפה אבל חייבים כתפיות כדי שהקצה לא "יעמוד".אני חשבתי על x מאחורה כי אני אוספת את השיער

כתומית9

New member
אני גם אלך כנראה על X מאחורה

(הרצועות הדקיקות מצטלבות על הגב) כי זה תופס הכי טוב. כשניסיתי כתפיות רגילות, המחוך קצת גלש כלפי מטה (אין לי חזה כמו שצריך, שיחזיק).

TheSunshine

New member
הלוואי עליי...

החזה שלי גדול והמחוך חשוף. אני חייבת להודות שאני טיפה מודאגת... יכול להיות שאתן צודקות ועדיף מצטלב. אבל זה לא עושה את הגב פחות יפה ככה? אגב אפשר להגיד מברוק - עכשיו חזרתי מקנית שמלה לחינה :) ואני מאד מרוצה.

כתומית9

New member
גב X

מצד אחד זה פחות יפה, כי זה כאילו מסתיר את הגב. מצד שני, להפתעתי, כשהצליבו לי את הכתפיות, זה נראה יותר סקסי ... לא יודעת להסביר ...

TheSunshine

New member
ואז אולי אני יכולה כן להוסיף שרשרת

בהחלט אנסה את זה מחר :)

V a r d i t

New member
איזה קטע ../images/Emo6.gif

המחוך כמעט זהה לחלוטין למחוך שלי... כמובן שהוא יפיפה... לגבי הכתפיות- אני בכלל לא מוסיפה כתפיות, אני צריכה להיות מודאגת??? ואם כבר כתפיות- לדעתי X בגב זה מאוד סקסי ויפה נ.ב - תתחדשי על השמלה לחינה

TheSunshine

New member
ורדית יקרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל המון תודה, אני עדיין בהתלהבות למרות שבחנות עצמה נראה לי שהיא קצת פשוטה מדי אבל עם האביזרים הנכונים ממש התלהבתי ועוד מעט אנחנו נוסעים להורים שלי ואני אוכל להשוויץ :) לגבי שמלת החתונה - אצלי יש חזה לא קטן ואני גם לא הולכת חשוף בדרך כלל - המחשוף הזה די גדול ואני טיפל'ה מרגישה לא נוח - לכן חשבתי שזה יהיה יותר רגוע אם יהיו לי כתפיות - מה גם שזה סיום יפה וטבעי לעיני חתול. שתי האופציות (עם או בלי כתפיות) יפות מאד בעיניי. אבל תמיד את יכולה לבקש לנסות להוסיף כדי שתראי אם זה מוצא חן בעינייך. אני רואה שאת מתחתנת חודש אחרי בדיוק - אם תרצי אספר לך חוויות של אחרי

למעלה