שאלת כיוונים

briza1

New member
שאלת כיוונים

בשעה טובה ומוצלחת השתדרגתי לשיכוח מלא אבל נראה לי שכאב הראש רק התחיל, אנילא מצליח לכוון את בולם הדיסק בגלגל הקידמי והוא נוגע מעט ברפידות, האם ישנו מצב אופטימלי שבו המעצור לא נוגע ברפידות או שזה המצב לאחר שעולים על הכביש/שטח? כמו כן מהו המצב האופטימלי לרכיבה בכביש עם הבולם?

xX Parsi men Xx

New member
טוב אז ככה:

תבדוק שהגלגל הקידמי ממורכז בין הבולם. והפתיחה מהירה מחוזקת. אחרי זה. יש שתי ברגים (מפתח כוכב) שתופסים את הקליפר למתאם שמתחבר לבולם. תפתח אותם קצת ותסתכל בחריץ בין הרפידות לרוטור. אחרי שאתה רואה שזה ממורכז תסגור את הברגים היטב וצא לרכיבה. אם אתה מסתבך אז יש עוד שיטה רק שאני לא בטוח ב 100% שהיא עובדת כי עוד לא ניסיתי. זה לעשות אותו דבר, לשחרר את הברגים (לא לגמריי) ללחוץ על הידים ברקס שזה משחורר ובו זמנית לחזק. אגב,תתחדש!

The Pinky P

New member
אין,אתה פשוט אידיוט מוחלט.

אתה רואה שמישהו הגיב אליך? מישהו פנה אליך בכלל? תשב בשקט נמאסת. אתה פלוצון קטנטן ופרסי שחושב שהוא מבין משהו באופניים,מטעה אנשים על ימין ועל שמאל ולא מוכן לקבל את זה שהוא בור מוחלט. אני מקווה מאוד שאחד המנהלים יחסום אותך כי אתה גורם לאנשים לעשות טעויות. אבל אתה עדיין חמוד,הייתי שם אותך באקוואריום שלי ומגדל אותך,לך ולשאר הדגים גם ככה יש את אותה מנת המשכל אז אתה תסתדרו אחלה.

amirgal

New member
תיראה עידן.

http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=22479&msgid=14982555

xX Parsi men Xx

New member
אני כייונתי ככה מספר פעמים שפתחתי

את הגלגל וזה לא עושה לי בעיות וזה מעולה!

The Pinky P

New member
אל תסתבך יותר מדי

האופניים חדשים והגיוני שבמהלך התקופה הראשונה יקרו כאלו מצבים,קח את האופניים,הם כבר יטפלו כמו שצריך... חבל סתם להתסבך.

DoronG R

New member
זו הפנטזיה של כל רוכב..

מהניסיון שלי - זה אפשרי, אבל תלוי בכל מיני גורמים: אולי התעקם הרוטור, אולי הגלגל יושב עקום בתושבת בבולם בקדמי, ואולי הקליפר לא ממורכז. לי כרגע יש לי מזל והרוטורים לא נוגעים ברפידות... מכיוון שהאופניים חדשים, אם הרוטור נוגע טיפה וזה סביל ולא מוציא אותך מדעתך (לי היו צפצופים ורעש של שפשוף חזקים מאוד בהייז 9 עד שנשברתי ועברתי לשימנו LX...) תן לרפידות להשתפשף קצת בכמה רכיבות ואולי זה יעבור מעצמו. אם אתה רוצה לעשות לבד: הקליפר מחובר ב 2 ברגי אלן לבולם הקדמי. פתח אותם קצת ונסה להזיז את הקליפר כך שלא ייגע וסגור את הברגים. ותיזהר על האצבעות...
אם לא, לך לחנות ותן למכנופן לסדר.. אם אתה לא מיומן בדברים מהסוג הזה,זו גם אופציה טובה ללמוד איך עושים.. בהצלחה, דורון

למעלה