שאלת כיוון

שאלת כיוון

אהלן. אני מתלבטת מאוד מה ללמוד. מצד אחד אני נמשכת למקצוע הסיעוד ויש לי בו קצת ניסיון. אופציות הקידום מגוונות אבל השכר מאוד נמוך וגם העבודה במשמרות ובשישי-שבת לא מתאימה לי בכלל. מצד שני אני רוצה מקצוע בו אוכל לנהל, לעבוד בשעות קבועות וללא שישי-שבת. אני לא מתעניינת במקצועות המחשבים, הנדסה, הוראה, עריכת דין. תודה.

בואי נמשיך מכאן

הי הולכת בטל, את מספרת שאת נמשכת למקצוע הסיעוד אך בשל תנאי העבודה אינך רוצה ללמוד את התחום. מה מושך אותו בתחום הסיעוד? מה יש בתחום הזה שמעניין אותך? כמו כן, את מספרת שאינך מתעניינת במחשבים, הנדסה, הוראה ועריכת דין. על דרך השלילה- אם תוכלי להסביר, מה יש במקצועות הללו, שאינם מתאימים לך, שאינם מושכים אותך? אם היית יכולה, כמו פזל, להרכיב את התכונות החשובות לך במקצוע העתידי שלך- מלבד הקידום ותנאי העבודה הנוחים? אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

מקצועות הרפואה באופן כללי מעניינים אותי. למה?

אין הסבר. מאוד מאוד אוהבת את זה. מלבד קידום, תנאי עבודה ושכר חשוב לי מקצוע שניתן לנהל בו, שהעבודה היא עם צוות ויש גיוון ואתגר. פשוט התחום עוד לא ברור לי. שקלתי ללמוד מנהל עסקים אבל זה לא באמת מקצוע... שקלתי גם ללמוד ניהול מערכות מידע, אבל לא יודעת. מקצועות ההנדסה\מחשבים לא מדברים אליי בעיקר בגללשאני לא אוהבת התעסקות עם מספרים\תוכנות. עריכת דין - ממש ממש לא בשבילי, כנ"ל לגבי הוראה.

MyTaoWay

New member
היי

אמרת בהודעה הבאה שאת אוהבת רפואה... חשבת על רפואה משלימה? גם שם את יכולה להתקדם (להיות שכירה) או להיות עצמאית... מה עוד את אוהבת? ל-מה את מתחברת? ושאלה חשובה= האם יש לחץ מההורים? (יענו לכי ללמוד להיות רופאה עורך דין... וכו' )

שלום :)

לא חשבתי על רפואה משלימה מהסיבה שלא חקרתי\ביררתי על המקצוע מעולם. אעשה זאת. אני מתחברת לכתיבה (לא רואה את עצמי מצליחה כעיתונאית בארץ וגם ממש לא הולכת ללמוד ספרות ולהרוויח כלום כסף), ניהול, ביולוגיה. אין לחץ מההורים בכלל. זה גם לא מהווה שיקול.

MyTaoWay

New member
אה...

יפה! תבררי את הרפואה המשלימה... בהצלחה!!! עם יהיו עוד שאלות בנושא רפואה משלימה ,,, אני פה... (=

למעלה