שאלת כוריגון

תכלת 30

New member
שאלת כוריגון

שלום חברות, מזמן לא ביקרתי אבל חוזרת עם שאלה: אני לפני הזרעה אחרונה לפני מעבר להפריה. אתמול בן זוגי קיבל את הוראות הזרקת הכוריגון מהאחיות והזרקתי 2 אמפולות של כוריגון כמו לפני כל הזרעה. מתברר בדיעבד שההוראה היתה להזריק רק אמפולה אחת ולא שתיים ושאלתי היא: כמה נורא הדבר? לי זה לא נראה נורא ואני לא מתרגשת (דבר שאי אפשר להגיד על בן זוגי...)יכול להיות שבבית החולים מנסים באיזה צורה להימנע בגירוי יתר נושא שסבלתי ממנו כל הזרעה ולכן תהליך ההזרעות נמשך 8 חודשים ולא 4 !! חשוב לדווח לרופא? לא בא לי להיראות סתומה ובמיוחד עם בעיית תקשורת עם בן זוגי. אשמח לשמוע מה דעתכם. הרבה בהצלחה ... תכלת

בוקר טוב תכלת ../images/Emo24.gif

קודם כל מחזיקה לך חזק. ולגבי הכוריגון, במקרה שאלתי את הרופא שלי את אותה שאלה, כי היתה פה מישהי שסיפרה לי על פרוטוקול מנצח וגם אני ביקשתי שיזריק לי הפעם שניים, והוא אמר אני עושה את זה רק כי ביקשת, ואין לזה כל משמעות, מאחר ואני מבייצת לבד, כלומר נותנים 2 כוריגון, שיש בעייה של ביוץ. בקיצור מקווה שעזרתי, תנסי גם לשאול בפורום הרופאים. תמצאי את זה בקישורים. יום טוב ושוב בהצלחה. אמן

שווערצה

New member
נורא? מה פתאום...

לדווח לרופא כדאי, כי אם הוא אכן הנחה אותך להזריק רק אמפולה אחת, יתכן שתהיינה לו הנחיות נוספות בעקבות העובדה שהזרקתם שתי אמפולות. "סתומה" לא תראי, כי כולנו כמוך, ומתקשרות מפעם לפעם לוודא הנחיות כתובות שנראות טריוויאליות לאחרים. תאשימי את ההורמונים, זה תמיד עובד
אבל מכיוון ששתי אמפולות של כוריגון 5,000, כלומר - כוריגון 10,000 (ואני מניחה שזה המינון שאליו את מתכוונת) זו הנורמה, וזה המינון המקובל לגרימת ביוץ, "נורא" זה בטח לא וזה לא יפגע בסיכוייך להרות מהזרעה זו. אני אפילו הזרקתי באחת הפעמים כוריגון 15,000 על פי הנחיית הרופא...

למעלה