שאלת כוריגון

chompi1

New member
שאלת כוריגון ../images/Emo35.gif

אולי מישהי יודעת - היום כשבאתי לקנות את הכוריגון, אמרה לי הרוקחת שאין כוריגון ושלא מביאים אותו לארץ יותר, ובמקומו מקבלים פרגניל (Pregnyl). האם זה באמת המקבילה? (אני מאד מקווה שכן, כי זה מה שהזרקתי היום
). אז מה אתן אומרות?

יובל@

New member
אכן כך, הרוקחת צודקת

הפרגניל מחליף את הכוריגון, וזה בדיוק אותו החומר רק של חברה אחרת. את יכולה להזריק בבטחה. יובל

chompi1

New member
המון תודה, יובל

ממש הרגעת אותי. לא שחשבתי שהרוקחת תטעה כל כך, אבל אף פעם לא שמעתי על זה, וכולן מדברות רק על כוריגון, אז קצת חששתי (ביחוד שלא היה לי הרבה זמן להתלבט בעניין, כי הייתי חייבת להזריק...) אז שוב, תודה על שהרגעת את רוחי

avivit18

New member
כוריגון מול פרגניל...

עפ"י infomed כוריגון ופרגניל אכן זהים... כמי שקנתה אתמול כוריגון - לא ידוע לי על הפסקת היבוא... יתכן שקופות שונות עובדות עם מפעלים/יצרנים שונים וזו הסיבה לשינוי..

chompi1

New member
תודה, אביבית

על ההשקעה ועל צירוף הקישור. עכשיו אני כבר ממש רגועה
. אין כמוכן. תודה.

יובל@

New member
משחזרת שוב הודעה ישנה

שישראל חלד מנהל פורום תרופות בתפוז כתב כאן לפני כמה חודשים ההודעה: שלום לנועם ולכל משתתפות הפורום זה שוב אני, ישראל הרוקח שמנהל את פורום תרופות בתפוז. לגבי הכוריגון אתמול קיבלתי הודעה מחברת טבע על הפסקת הייצור של אמפולות כוריגון. בשיחת טלפון שלי אל החברה הובררו לי מספר עובדות נוספות 1. הפסקת היצור נובעת כנראה משיקולים כלכליים ולא חלילה מפגם במוצר. 2. אמפולות הכוריגון שעדיין ישנן, בטוחות לשימוש ב-100% מבחינת החברה. 3. במחסני טבע ישנה עוד כמות של כוריגון שתספיק לצריכה של כחצי שנה. לגבי תחליף לכוריגון - קיים כבר כזה והוא נקרא : Pregnyl 5000, המיוצר ע"י חברת "אורגנון", ואפשרי להשיגו כבר בימים אלו. חשוב לי היה להעביר לכן את המידע וגם מצד שני להרגיע חשש אפשרי לחוסר בתרופה, למרות שבתוך תוכי אני מקווה שבטווח של חצי שנה כולכן כבר לא תהיינה כאן אלא בפורומים של הריון למינהם .

זה נכון. גם הרופא שלי אמר לי

שמשרד הבריאות מוציא את הכוריגון מהסל, ויש תרופת תחליף, הוא גם אמר לי שם של תרופה שהוא מאוד קיווה שהם יביאו, אבל לצערי אני לא זוכרת את שמה, אז אני לא יודעת אם זאת התרופה.

אוש32

New member
אני לקחתי בפעם האחרונה פרגניל

ולא הייתה שום בעיה להפך קצת פחות תופעות לואי

למעלה