שאלת כביסה

• פותח הנושא NDN3
  • פורסם בתאריך

NDN3

New member
שאלת כביסה

מכנסי ג'ודו שאמורות להיות לבנות אבל שבת שעברה נכנסו לכל בוץ אפשרי ונהיו חומות חומות. הושפרץ קליה, כובס בהרתחה (60 מעלות) ועכשיו הם בז'.. מה עושים?

פרמלה

New member
משרים בתמיסת כלור (לא יודעת יחסים)

כשהמכנסיים פרושים מלוא אורכם. הכלור ילבין. אמא שלי אומרת שאם מייבשים פרוש בשמש בכלל אליפות. אחרי זה תשטפי וגם תכבסי כדי להיפטר מהריח.

imasarit

New member
אחרי הרתחה זה יותר בעייתי...

נסי סינטבון, לשפשף ולשטוף מס' פעמים עד שיירד.

sharonwe

New member
תוכנית כביסה עם השריה - שוס!

תמיד ידעתי על קיומה אי שם בין כ-15 תוכניות במכונה היחסית חדשה שלי, אבל מעולם לא חשבתי שיווצר איזשהוא קשר בינינו. עד ש.... חזר לו הביתה זוג מכנסיים מלא בוץ (את יודעת, מן שילוב כזה בין ארגז חול לבין גשם חורפי). הכנסתי, בחרתי בזו עם ההשריה - כולה 10 דקות יותר, כך שאין הבדל גדול בצריכת המים והחשמל - ו....וואו!

הזכרת לי שיש לי כביסת חליפות

הילדות היו אתמול ביומולדת איקידו ושכחו להוריד חליפה לפני העוגה... אנחנו משתמשים במוצר שמתהדר בידידותיות לסביבה, אני אוהבת את הידידות שלו לריאות שלי... זה מבוסס על מי חמצן. מה שאני עושה, מלבד טיפול נקודתי בכתמים (לרב דם...) זה להשרות את החליפות במים עם החומר הזה לשעה לפחות לפני שממשיכה בכביסה (אצלנו לא מרתיחים. קיבלנו הוראה לכבס את החליפות במים קרים אבל יש גבול. אני הולכת על פושר...) אם את משתמשת במוצר מבוסס כלור אז גם, השריה לפני כביסה. בהצלחה
אגב, לא יודעת מה מקובל אצלכם אבל כאן מגיעים לדוג'ו עם חליפה בתיק ומחליפים לפני ואחרי השיעור. זה חוסך הרבה כביסות... (ממליצה לאמץ את הנוהג למרות שמבינה את הכיף של להסתובב עם חליפה)

למעלה