שאלת ים

• פותח הנושא mm82
  • פורסם בתאריך

mm82

New member
שאלת ים../images/Emo179.gif

מה ההמלצות שלכם לגבי מה שצריך לקחת\לעשות כשלוקחים את הכלבים לים? אתמול לקחתי את זיפו,כמובן שדאגתי לו למים בכלי וקצת תל, אבל באופן כללי נראה לי שהוא די סבל?!?!

Bakura

New member
לדעתי לא כל כלב צריך לקחת לים~

יש כלבים שפשוט לא אוהבים. (כמו שלי)~ אם נראה לך שהוא סבל, חיסכי ממנו את החוויה לפעם הבאה.

ג א י י ה

New member
../images/Emo45.gif גם שלי כזה. לא אוהב ים ולא אוהב מים בכלל

נשאר בכיף בבית

Ultra marine

New member
אצלי היא אוהבת מאוד *חוף* אבל כרגע מפחדת מהים

אני לוקחת אותה קרוב לשעת השקיעה לחוף הים. היא רצה ומקפצצת לה בשיא הכיף. המים לא מלהיבים אותה (במיוחד כשיש גלים). פעם אחת היא נכנסה אבל הספיק לה. אני עובדת איתה מאוד לאט (מציעה לה חטיפים כשאני בתוך מים רדודים שמגיעים לי פחות מחצי הברך). ילך ילך, לא ילך, לא ילך... בכל מקרה הרבה כלבים אוהבים בכל זאת מקומות פתוחים כמו הים רק שהמים לא ממש מעניינים אותם..

Bakura

New member
אני חושבת שדון רואה את הים...

כמו מקלחת ענקית
היא מעדיפה להישאר על החול, גם. אבל באסה, שהייתה חופרת או משהו. היא לא ממש עושה כלום, ונורא דואגת לכל בן משפחה שהולך לים, אז עדיף שתישאר בבית.

Ultra marine

New member
כשהחלטתי להכנס למים (כשהיא ממש לא רוצה)

ולזכותה יאמר שהיו בהחלט גלים... היא פשוט הלכה והתיישבה בהפגנתיות ליד הדברים. בדר"כ אני מנצלת את חוף הים להליכות ומידי פעם גיחה של כפות הרגליים למים כי ככה היא נהנת הרבה יותר

Doctor Sue

New member
הכל עניין של הרגל...

עוד כשאיזי היה קטן (כמה חודשים) הייתי לוקחת אותו לים באופן קבוע כל שבוע... זה גן עדן בשבילו - הוא יכול להתפרק להשתולל, לנשום אוויר טוב ולהיות באינטרקציה עם כלבים אחרים (מאחר וזה חוף שמיועד לכלבים - חוףך הכלבים בת"א)... לאיזה חוף לקחת אותו?

good girl 21

New member
מים, מגבת וכמה צופרים קטנים...

אם זאת פעם ראשונה לא הכרח שיאהב את זה. חלקם פוחדים מהגלים ובורחים אחורה.. זה אמור להיות משהו זמני... את הכלבה שלי לקחתי מאז שהיא גורה כל פעם קצץ קצת עד שהיא התרגלה. עכשיו היא לא יוצאת מהמים כשמגיעים לים. יש כלבים שלא אוהבים את זה אף פעם. תנסי שוב תראי מה המצב...אם הוא כמו שהיה בהצלחה אחרי כמה פעמים כנראה שהוא מעדיף להשאר בבית :)

mm82

New member
היינו בחוף הכלבים

אבל כשנכנסתי איתו למים הוא נבהל ונאחז בי חזק, וסבל מהחול שנדבק לו לפרצוף ומהשמש וזהו הוא ממש חיכה לחזור הביתה. ולישון

למעלה