שאלת יומנים

lizard

New member
שאלת יומנים../images/Emo6.gif

איך אתם מתעדים את ההפלגות שלכם/ן? יש לכם יומן לכל הפלגה ? משתמשים רק בלוגבוק של הספינה? יומן שאתם סוחבים איתכם לכל הפלגה? אשמח לשמוע תשובות ורעיונות. אה, וכמובן, איך היומן נראה
דפים נשלפים?, עטוף עור ובעל מראה ישן נושן? מה אתם רושמים בו? תודה מיכה

אדם99

New member
אצלי זו מחברת פשוטה

אני מתעד בה כל ארוע יוצא דופן וכל סוף משמרת מה מצב מזג האוויר מיקום וקצב התקדמות.

soso_sami

New member
יש כל מיני בני

בעקרון זו סתם מחברת. רשום בה כל הנתונים הנדרשים ובנוסף דרשתי בסוף כל משמרת מכל איש צוות להוסיף משהו משלו. למשל כמה משעמם היה, כמה נהדר, כמה יפה, כמה רטוב, כמה קר, כמה מעצבן, כמה כיף כמה... כמה... כמה... ובכלל בדיחות חוויות ועוד. היו הפלגות עם לוג יבש וקונקרטי היו הפלגות שבסופן יכולנו לכתוב יומן מסע נהדר עם המון חוויות בים וביבשה ביום ובליל ועדיין כיף לי לקרוא בהם היום. לגבי החיצוניות - סתם מחברת נהדרת

בת ים

New member
השאלה הזו הקפיצה אותי

לאיזה נקודה נוסטלגית בזמן.... הייתה פעם איזו סדרה בטלווזיה על קפטן..שהיה בעצם רוח רפאים. כל פרק נפתח כשהוא קורא בלוג בוק ענק, מאובק, כריכה חומה מעור והכתב על נייר קלף, כתוב בעזרת נוצה........ היום כשיש למצוא תוכנות לוג בוק, אני חושבת, הספר החום והמאובק נראה כמו לקוח מעולם אחר....... הכי כיף, לקרוא לוג בוקים שכוללים חוויות ולא רק עובדות יבשות. נוצר מן יומן מסע אמיתי, חוויות שכרוכות ביחד-ספר הסטוריה של מסעות הסירה. לחובבי הנוסטלגיה, עדיין אפשר למצוא לוג בוקים כמו פעם..ממש מגניב.

Alex33

New member
לוג-בוק..

במבט לאחור,אני מצטער שלא הרבתי יותר בפרטים בלוג-בוק(למרוט פורמט מובנה מגביל שלו) בהפלגות חו'ל. זה מאפשר לזכור ולשחזר אירועים וחוויות וכן מאפשר -לך ולאחרים- ללמוד מכך בהפלגות בעתיד. ..רשמתי לעצמי תזכורת בLog-book .. (אני כן אוהב אותו עם כריכה קשה וכהה..)

למעלה