שאלת יום א'

שאלת יום א'

אבקש מסר מהעצמי הרב מימדי שלי: איך אני יכולה לשפר את חיי?

רותי 11

New member
ממה מיה 10 יקרה

מה שאנ ימקבלת זה להתחיל לשים לב לפרטים הקטנים, שם תמצאי את כל התשובות אני מקבלת שהפוקוס שלך הוא בפרטים הגדולים ובגלל זה את מפספסת הרבה בדרך. שני מיקוד לפרטים הקטנים וככה תוכלי לקדם את עצמך בחיים.

תודה רותי אך רציתי לברר

סוף סוף חזרתי הביתה לאחר 10 חודשים שגרתי אצל ביתי, עזרתי לה להלחם במחלה קשה... היא סיימה את כל הטיפולים שהיה עליה לעבור וחזרה לחיים הרגילים, ובין שאר הדברים היא אמרה לי שעכשיו אני יכולה לחזור הביתה ושהיא מסתדרת לבד... ואכן חזרתי הביתה אך משום מה קשה לי... במקום להיות מרוצה ומאושרת שהיא מסתדרת והפרק הזה בחיינו עבר, אני תקועה ולא מצליחה להשתחרר... ולמעשה מה שאני רוצה לדעת זה האם אני צריכה לחפש עבודה, או למצוא תעסוקה אחרת שתעניין אותי... למעשה רציתי לקבל מההדרכה שלי פתרון או תשובה לחוסר שביעות הרצון שאני נמצאת בה כרגע, במקום להיות מאושרת שהפרק הקשה מאחורינו, אני מרגישה מועקה... ולא כל כך מוצאת את עצמי... ניסיתי למצוא בתשובה שקבלתי מההדרכה את הפתרון, איך אני יכולה להתמודד עם התסכול, אך לא הצלחתי... אולי תוכלי לעזור לי... וכמובן אני מודה להדרכה העליונה שלי על העזרה שהיא מנסה לתת לי וכמובן גם לך רותי מקסימה...
ו-

רותי 11

New member
ממה מיה 10 יקרה

מתוקה התחושה הזאת נובעת ממקום של תחושת חוסר חשיבות פתאום כאילו עד עכשיו היו זקוקים לך ונתת את כל כולך ופתאום את כאילו לא נחוצה ופתאום כאילו אין לך מה לעשות אל תשכחי שאותה תקופה הייתה לא קצרה והיית במקום של נתינה מלאה ועכשיו ריק לך, מה שעלייך לעשות באמת זה למצוא תעסוקה ברור שמומלץ לעבוד אבל גם אם לא תחפשי לך מקום ללכת אליו שיעסיק אותך כדי שלא תשקעי במרה שחורה.

הבנתי שהתחושה הזאת נובעת ממקום של חוסר חשיבות

ואכן הבנתי שאני חייבת למצוא לעצמי תעסוקה.... אני נמצאת בחוג חברתי והחלטתי שאני לוקחת על עצמי לדאוג לפעילות לכל חברות החוג... יזמתי מפגשים ואני זוכה להמון פרגון מהחברות והחברים.... אני מתחילה להתרגל למצב ולהרגיש טוב בבית.... בכל אופן תודה לך אישה יקרה....

למעלה