שאלת יום א'

שאלת יום א'

בוקר טוב. אני מבקשת הדרכה, איך להיות יותר אנרגטית- פחות מפונקת , ויותר חרוצה. האם הדבר נעוץ ב 'היסטוריה' שלי?...(גלגולים קודמים) ואיך להתגבר על כך?.... אם השאלה הזו לא מתאימה, אז אבקש מסר כללי מההדרכה. מה שההדרכה מוצאת לנכון כמסר שיביא לצמיחה שלי. המון תודה מראש ושבוע טוב לכולנו.

רותי 11

New member
אמא של שירה היחידה - יקרה

ההיבט היחיד שהראו לי לגבי חיים קודמים והפינוק שלך נובע בעצם באמת מחיים שהיית אישה עשירה מאוד נולדת למשפחה עשירה והתחתנת עם גבר עשיר בהתאם למעמד שלך, היית רגילה שעושים הכל עבורך, אגב אני רואה את זה באחת ממדינות המזרח, פשוט מראים לי תמונה שלך איך את שוכבת על המון כרים ואיך מגישים לך הכל לידיים. אבל זאת לא סיבה לא לעשות כלום, כאן באת לעשות את הדברים בצורה עצמאית ולא שיעשו אותם עבורך, לכן יקירה איך אומרים תעשי הפוך על הפוך ותתחילי להזיז את עצמך, כאשר תעשי זאת הדברים יתחילו להתגלגל, אבל את חייבת לעשות את הצעד הראשון.

וואו.... בדיוק אני קוראת

ספר על סולטנית בטורקיה... מעניין אם זה קרה שם.( בגלגול הנוכחי... ההורים של אבי באים מטורקיה) אני חושבת שעשיתי צעד ראשון... זה כ'כ קשה משום מה... בעלי תמיד אמר שהייתי כנראה איזו אצילה ששרתו אותה בגלגול קודם...
אז מסתבר שזה נכון.... המון תודה רותי!!!

למעלה