שאלת יום א'

• פותח הנושא pitzk
  • פורסם בתאריך

pitzk

New member
שאלת יום א'

הי רותי, בוקר טוב! כבר כמה זמן אני קוראת סמויה ורציתי להגיד לך כל הכבוד שאת עוזרת ומייעצת- המשיכי כך! בקשר לשאלתי.. נאמר לי פעם כי יש לי בעיה זוגית עקב גלגלולים קודמים- אם את יכולה לבדוק באמת מה היה שם,אני אודה לך.. תודה ויום טוב =)

רותי 11

New member
pitzk היי חמודה

את יכולה אולי להרחיב לאיזה בעיה? כי יש לנו הרבה בעיות גם זוגיות שאנחנו מושכים מתקופות חיים קודמות שלנו אם תוכלי לציין אני אענה לך על זה ברצון ואת לא תצטרכי לחכות ליום א' הבא.

pitzk

New member
רותי! בוקר טוב!

פעם מישהי אמרה לי שבגלגולים הקודמים הייתי טיפוס לא נאמן ולכן עכשיו זה "מתנקם" ובנוסף, שיש לי עכבות בזוגיות מבחינה גורלית- כאילו אני צריכה לשלם על מה שקרה. בכל הקשרים שהיו לי תמיד הייתי הנעזבת, גם מקשר טוב וארוך, קשה לי באמת להחזיק בקשר עם גברים (ולא חושבת שזה בגלל האופי שלי). מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי, תודה לך, שיהיה יום טוב =)

רותי 11

New member
pitzk יקרה ../images/Emo140.gif

חמודה סליחה שלקח לי הרבה זמן לענות לך על השאלה שלך. פשוט היה לי שבוע עמוס ועייף. תביני דבר אחד אין דבר כזה נקמה, יכול להיות שהזכרון מפריע לך אבל אף אחד לא מתנקם בך בבריאה. ושמתי לב שכתבת את זה במרכאות. תשימי לב שאת תמיד היית הנעזבת לא הנבגדת ככה שזה לא מעיד על נקמה אני רואה שבאחד הגלגולים שלך היית יצאנית, וזה לדעתי מפריע לך יותר מהבוגדת ואני אסביר משהו בתוכך משך לכאן דפוס התנהגות הרסני לגבי מערכות יחסים הזכרון ההוא גורם לך בעצם לא להיות במערכות יחסים ארוכות ורציניות כי את לא מאמינה שבאמת מגיע לך משהו כזה, למרות שאת מאוד מתהווה לכך בתוכך, את לא מאפשרת לעצמך להגיע למערכות יחסים כמו שהיית רוצה כי אותו זכרון שיושב אצלך בעצם לא מאמין באמת במערכות כאלה, הוא סותר את מה שאת רוצה, ולכן כאשר את נכנסת למערכת כזאת, יש קונפליקט בין הרצון הארצי לזכרון הנשמתי ואז הבריאה באה ו"עוזרת" לך במה שאת משדרת, והיא פשוט משחררת אותך מאותה מערכת יחסים כי לך אין את הכוח או היכולת לעשות את זה לבד, זה לא אמור להיות ככה, את צריכה לשחרר את הזכרון ההורס הזה שגברים יש להם רק רצון אחד והוא הגוף שלך, תתחילי לחבר את הגברים לנשמה שלך.

למעלה