שאלת יום א'...

Reut l

New member
שאלת יום א'...

שלום לך, קוראים לי רעות (19) יש לי שתי שאלות ואשמח אם תוכלי לענות לי עליהן. רציתי לדעת האם ביני לבין אבי (רפי/רפאל) יש קשר קארמטי ומהו. עוד דבר זה אני יודעת (?!) שבאחד הגילגולים הייתי מפגרת. רציתי לדעת האם זה אכן נכון ואיך הרגשתי, איך הסביבה קיבלה או כל דבר שאת יכולה לספר לי עליו. והאם באמת הייעוד שלי פה הוא לעבוד עם ילדים מוגבלים. תודה רבה מראש ויישר כוח!!!! :) ד"א- כתבתי בלילה כי פשוט אני לא אהיה מחר על המחשב, וחבל לי לפספס....

רותי 11

New member
Reut l יקרה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל ואומר שברור שאת מכירה את אביך מתקופות חיים קודמות בעצם כל מי שאת מכירה בחיים האלה את מכירה מתקופות חיים קודמות שלך. קשר קארמתי ביניכם אני מקבלת שאכן יש ביניכם קשר קארמתי, שזה אומר שבאת לתמוך בו, לא יודעת עד כמה זה נשמע לך מוזר, אבל באת לתמוך בו נפשית כמובן, משהו מרגיש לי שאת צריכה לעזור לו לקלף המון קליפות שהוא עטה על עצמו על השנים מעין שריון לא חודר ואת אמורה לקלף/להמיס את אותו שריון. אני מקבלת אוטיסטית לא מפגרת, ברור שהסביבה לא קיבלה אותך יפה, היא פחדה ממך, היה מיתוס מסויים סביב אוטיסטים, הם לא התייחסו אליהם כאל מפגרים הם התייחסו אליהם גרוע יותר. לעבוד עם ילדים מוגבלים זה חלק מהיעוד שלך, לא כולו. לא נותנים מעבר לכך אינפורמציה

למעלה