שאלת טסט פנימי ...

lizoska

New member
שאלת טסט פנימי ...

האם זה באמת רציני או שבעצם זו עוד דרך של מורי הנהיגה לסחוט אותנו בכסף ? האם שמעתם פעם על מישהו שנכשל בטסט פנימי ? ושאלת המיליון כמה זמן אחרי הטסט הפנימי מגישים לטסט ?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

בד"כ זה לא רציני, אלא דרך של מורי הנהיגה לסחוט מאיתנו כסף... ב"מציאות" - לא שמעתי על אף אחד שנכשל. בפורום היו כמה אנשים שנכשלו.. אחרי כמה זמן טסט רגיל - אין לי מושג. בגלל שזה סתם הליך פורמלי ולא יותר, יכול להיות גם יום לפני טסט רגיל וגם חודש לפני טסט רגיל.

almogas

New member
אז ככה..

אני הייתי האומנם נוכח בטסט פנימי ולא הייתי נהג בטסט פנימי.. זה שעשה את הטסט בלמו אותו העירו לו מלא על מראות והוא עבר.. כולם עוברים.. זה סתם כאילו לתת למורה אחר לנהוג איתך אחד שאין לו שום דעות עליך לפני.. הוא לא יודע שאתה יודע לנהוג.. כי נגיד המורה שלך לא ימהר לבלום אותך.. כי הוא יודע שאתה שולט ואתה תעצור והכל.. אבל מורה אחר לא יודע.. אז הוא נותן את כל ההערות למורה וזהו.. אני שמעתי על אנשים שניגשו לטסט פנימי סביבות שיעור 23 והיו גם בשיעור 27 זה טלוי.. ואין זמן קבוע שאחריו נגשים לטסט.. לטסט פנימי ניגשים שמוכנים ולפני הטסט ולטסט נגשים שמוכנים ויש זמן

Superdror

New member
טסט פנימי.

דרך לסחוט כסף - לא ממש. למה ? מהסיבה הפשוטה - החוק מחייב את זה כך שזו לא המצאה של מורי הנהיגה או בתי הספר. האם מתייחסים לזה ברצינות? בחלק מבתי הספר מעבירים כמעט את כולם ומשתמשים בטסט הפנימי רק בשביל לקבל פידבק נוסף על התלמיד מעין אחרת ולהקנות לתלמיד אווירה של משהו אחר - אווירה של טסט. בבתי ספר אחרים מתייחסים לזה ברצינות וכמעט באותה הרמה של הטסט החיצוני ומכשילים כנדרש. זה שרוב בתי הספר מתייחסים לזה שלא ברצינות - זה לא אומר שזה בסדר אבל זה גם לא אומר שזו דרך לסחוט כסף ובכלל, אם היו מתייחסים לזה ברצינות, כנראה שבאמת הייתם טוענים שזו דרך לסחוט כסף כי זה היה עולה לכם הרבה כסף.

SpoKeN

New member
אי אפשר להכשיל... :/

אפשר להמליץ לתלמיד לעשות שוב... מי שעושה את הטסט הפנימי חותם שהוא שהתלמיד "עשה אותו", שום דבר על ב"הצלחה".

buda11

New member
אם..

אם ההיתי נכשל טסט פנימי ההיתימתאבד זה באמת בושה-תיסעו 5 כמו ילדים טוים ותעברו

וסימון

New member
אם בטסט רגיל הטסטר ידפוק לך ברקס

במעגל תנועה כי לא נתת ז"ק אתה לא תיכשל? כי זה מה שקרה לי בטסט פנימי והם הכשילו אותי.

adidas88

New member
אם הייתי

נוהגת בטסט כמו שנהגתי בטסט הפנימי הייתי עוברת. נכשלתי על מהירות מופרזת! אבל לא נורא זה בסה"כ הוסיף לי בטחון...

למעלה