שאלת טלטאביז...

שאלת טלטאביז...

טוב אז סופסוף מצאתי אתמול קלטת של טלטאביז לאופק (בעזרתכם כמובן)
, והיום סיפרתי לחברה על זה ושמעתי את התגובה המפגרת הבאה - שבקלטות של הטלטאביז יש מסרים לא טובים, וביניהם - עידוד להשמנת יתר
, היא טוענת שהם כל הזמן אוכלים ממתקים ואומרים "עוד עוד"
וזה מעביר מסר לא טוב ועוד כמה שהיא לא הסכימה לפרט לי אותם (תודה לאל). מישהו שמע את השטויות האלה קודם? ואם כבר - אז אתם בעד או נגד הקלטות האלה?

kby

New member
ברור, כל ילדי הטלטאביז חברים בכת

השטן, שורפים חתולים, הורסים רהיטים בלילות ומוצצים דם של ערפדים... בחייך... עזבי שטויות... אם זה טוב למליארדים בעולם אז זה טוב גם לאופק...

Night Light

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי

אני אישית מאד בעד הטאביז. הקלטות שמוכרים קצרות מדי ומוגבלות לתחומים ספציפיים. למזלי אמא שלי הקלטה לנו יום יום בתקופה שזה שודר בטלויזיה כשספיר היתה פספוסונת, ועכשיו גם כפיר נהנה מזה...

ר של ניב

New member
אני לא שמעתי על זה

לנו הייתה קלטת של הטלטאביז רוקדים והם לא אכלו כל הקלטת. חוץ מזה נראה לך שזה מה שמשפיע על ילדים. לדניאל יש קלטת של דיג דיג דידוג שבהתחלה יש פרסומת של במבה ואומרים שהכי כיף לאכול במבה מול הטלויזיה, זה יותר מרגיז אותי ממה שחברה שלך אמרה. לא עדיף לאכול לחם עם גבינה מול הטלויזיה ובכלל למה חייבים שאכול מול הטלויזיה. יש ילדה שמאוד אהבה את הטלטאביז והיא ציפלונה רצינית. עזבי אותך משטויות. ותתחילו להנות מהקלטת.

טוב, אז כפי שאמרת, שטויות, נו באמת

הגדולה שלי ראתה את זה והרבה, אני לא רואה שום סימני של בעיות אכילה..
ואין לי שום בעיה עם הקלטות שלהן. גם הקטנה רואה את זה.

Rשף

New member
עוד משועממת...

יכול להיות שהיא צודקת אבל הטלטאביז זו אחת התוכניות היותר רגועות וחיוביות שיש.

שולי, גרמת לי לחייך ../images/Emo6.gif

או יותר נכון החברה שלך. יש גם המון מסרים חיוביים, העשרה וכיף. נראה לי שאם רוצים אפשר למצוא דברים רעים בכל דבר. העיקר שמצאת את הקלטת ויש שמחה בבית

Hope12

New member
קראתי אתמול כתבה בעיתון

שילדים לעיתים לא מפתחים אהבה לספרים כי בעת האחרונה הספרים שיוצאים הם מכילים תוכן דידקטי ולא כיפי. נראה לי שחברתך אולי רגישה לנושא האוכל אז תזכירי לה שזה כיף לאכול וכיף לצפות בטלטביז

אני לא אהבתי את הקלטת

לא בגלל מסרים שלילים אלא בגלל היעדר מסרים. אולי היא מתאימה לשלב טרום דיבור. קניתי אותה לנועם לפני שבוע והיא משעממת אותה. הם משננים שם מילים ממש בסיסיות ומעטות. ובנוסף אני גם לא ממש אוהבת את הדיבוב הסימולטני.

שרון123

New member
וגם טינקי ווינקי הומו

בחיי ששמעתי שיש הורים שמתנגדים לתוכנית כי טינקי וינקי משחק דמות של הומו (מה זה בכלל דמות של הומו?
). בזמנו היה עם זה הרבה רעש בחו"ל
ירדן מאד אהבה את זה בזמנו (כבר לפני שנתיים), ולא ניראה לי שניגרם לה נזק בלתי הפיך

מירי,

New member
לא נכון - זה טוסטים!!!!!

הילדים שלי עד היום (6.5,4.4) קוראים לטוסט - טאבי-טוסט!

Rשף

New member
אצלנו פנקייק זה טאבי-טוסט

נראה ממש דומה למקור

Shellylove

New member
אבל יש גם טאבי-פודינג ../images/Emo3.gif

ואם הילדה שלך בעניין (כמו שלי לאחרונה) - יש גם אתר שלהם עם משחקים. אצלנו זה הלהיט הנוכחי.

גלי29

New member
הרכישה כבר נעשתה לכן שווה לך לנסות

במילא כבר רכשת את הקלטת שימי אותה לילד תראי מה תגובתו אני יכולה לספר לך מניסיוני שבמקרה קיבלתי קלטת מחמותי והילדה פשוט התמכרה מגיל 10 חודשים ועד היום היא קמה עם ללה והולכת לישון עם דיפסי היא למדה מהם לרקוד עומדת מולם ועושה את התנועות (והיא כולה בת שנה וחצי) למדה מהם מילים לה לה חוט חול מים ואוצר מילים שלם מהקלטות אומרתת מלא אויאוי ואו או וזה רק מהקלטת עושה לנו הרבה חיבוקי היא כלכך נהנית שזה שווה

יווו לא אמרתי שאני לא אתן לה לראות

את הקלטת, בטח שכן - היא כ"כ מתלהבת ממנה שאין מצב שלא, סתם סיקרן אותי אם עוד מישהו שמע את הדעות <הדביליות משהו> האלה, אותי אישית זה נורא הצחיק
...

wildcat6

New member
חייבת להגיב ולהסביר

טוב קודם כל ברור שהחברה שלך לא ממש צפתה בהם בהתחלה כשהם יצאו בארצות הברית היתה מהומה כי טינקיווינקי הוא דמות הומו ואיך אפשר לדעת את זה כי בחפצים יש לו תיק אישה אדום ביג דייל אני רואה את הצד החיובי של זה -קבלת השונים בקבוצה גם ההומיים חוץ מזה כל אחד בקבוצה הוא יחודי טינקיוונקי הוא הומו ללה היא אישה דיפסי הוא כהה עור יש חושבים כושי - הבובות שלו תמיד מוזרות ופו היא התינוקת של הקבוצה -הם מביעים המון אהבה וחיבוקים כל הזמן שזה מסר נהדר -הם מגלים דברים חדשים כל הזמן כמו שלולית עננים גשם והכל חדש להם כמו תינוקות הם חוזרים אחרי השדרן -יש להם שירים מדליקים ומצחיקים -הם אוכלים לפעמים טאבי טוסט או טאבי פודינג אבל לא כל הזמן ותמיד יש איזה סיפור סביב האוכל -הם נראים תמיד מבלים יש להם מגלשה בתוך הבית -יש להם עוזרת פרטית לולו השואב אבל הם אוהבים אותו מה שמראה שאפשר להתייחס גם לפועלים בבית הם כל הזמן רצים לחבק אותו -יש קטעים של ילדים בעולם ששולחים להם צילומי וידאו שלפעמים מאכילים חיות לפעמים מאכילים אחות לפעמים אפילו שטים - ומה שהכי מדליק בעיני יש להם קטעי מחשב של חיות בתלת מיימד מדליק שחר כמו מיליוני ילדים בעולם לא נושמת כשהיא צופה בהם

אצלנו הטלטאביז היו פופולריים מאוד

עד לפני שנה בערך, ואז נכנסו הטוויניז לחיינו. אין לי שום דבר נגד הטלטאביז, להיפך. בגילאים מסויימים התכנים של הקלטות של טלטאביז מומלצים אפילו. בקיצור - תעשי מה שמתאים לכם ואל תקשיבי לחברה שלך. אנשים אוהבים להמציא דברים.

למעלה